pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Yenimahalle'de "Bilim Şenliği" Düzenlendi

05.05.2018 - 13:58, Güncelleme: 05.05.2018 - 13:58
 

Yenimahalle'de "Bilim Şenliği" Düzenlendi

ANKARA (AA) - Yenimahalle ilçesinde "Bilim Şenliği" düzenlendi.Yenimahalle Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, belediye ile Yenimahalle Kent...

ANKARA (AA) - Yenimahalle ilçesinde "Bilim Şenliği" düzenlendi.Yenimahalle Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, belediye ile Yenimahalle Kent Konseyi tarafından ortaklaşa düzenlenen bilim şenliğinin ikincisi, Ragıp Tüzün Parkı'nda yapıldı. Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ın ev sahipliğinde düzenlenen şenliğe Yenimahalle Kent Konseyi Başkanı Atila Çınar'ın yanı sıra ilçe genelindeki okullardan öğrenciler, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı. Yaşar, gelen öğrencileri tebrik ederek, "Sizlerin güzel işlerde yer almanız çok önemli. Ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine çıkaracak olan sizlersiniz. Bu denli güzel projeler yapmanız beni gururlandırdı, ülkemizin geleceğine umutla bakmamı sağladınız." dedi.
ANKARA (AA) - Yenimahalle ilçesinde "Bilim Şenliği" düzenlendi.Yenimahalle Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, belediye ile Yenimahalle Kent...

ANKARA (AA) - Yenimahalle ilçesinde "Bilim Şenliği" düzenlendi.

Yenimahalle Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, belediye ile Yenimahalle Kent Konseyi tarafından ortaklaşa düzenlenen bilim şenliğinin ikincisi, Ragıp Tüzün Parkı'nda yapıldı.

Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ın ev sahipliğinde düzenlenen şenliğe Yenimahalle Kent Konseyi Başkanı Atila Çınar'ın yanı sıra ilçe genelindeki okullardan öğrenciler, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı.

Yaşar, gelen öğrencileri tebrik ederek, "Sizlerin güzel işlerde yer almanız çok önemli. Ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine çıkaracak olan sizlersiniz. Bu denli güzel projeler yapmanız beni gururlandırdı, ülkemizin geleceğine umutla bakmamı sağladınız." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.