pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Gürün'de İlkokullar Arası Bilgi Yarışması

05.05.2018 - 13:58, Güncelleme: 05.05.2018 - 13:58
 

Gürün'de İlkokullar Arası Bilgi Yarışması

SİVAS (AA) - Gürün ilçesinde, Kadı Burhanettin Öğrenci Meclisleri Projesi kapsamında ilkokullar arası genel kültür ve bilgi yarışması düzenlendi.İlçe...

SİVAS (AA) - Gürün ilçesinde, Kadı Burhanettin Öğrenci Meclisleri Projesi kapsamında ilkokullar arası genel kültür ve bilgi yarışması düzenlendi.İlçe Öğretmen Evinde düzenlenen etkinliğe ilçe genelindeki, ilkokullar katıldı.Yarışmada tüm soruları bilen Vali Tuncel, Atatürk ve Cumhuriyet ilkokulları birinciliği paylaşırken, Kemal Özalper ilkokulu ikinci, Suçatı ilkokulu da üçüncü oldu.Gürün Kaymakamı Hicabi Aytemür, yarışmaya katılan tüm öğrencileri tebrik ederek ödüllendirdi.Yarışmayı, Belediye Başkanı Nami Çiftçi, kamu kurumlarının amirleri ve öğrenci velileri izledi.
SİVAS (AA) - Gürün ilçesinde, Kadı Burhanettin Öğrenci Meclisleri Projesi kapsamında ilkokullar arası genel kültür ve bilgi yarışması düzenlendi.İlçe...

SİVAS (AA) - Gürün ilçesinde, Kadı Burhanettin Öğrenci Meclisleri Projesi kapsamında ilkokullar arası genel kültür ve bilgi yarışması düzenlendi.

İlçe Öğretmen Evinde düzenlenen etkinliğe ilçe genelindeki, ilkokullar katıldı.

Yarışmada tüm soruları bilen Vali Tuncel, Atatürk ve Cumhuriyet ilkokulları birinciliği paylaşırken, Kemal Özalper ilkokulu ikinci, Suçatı ilkokulu da üçüncü oldu.

Gürün Kaymakamı Hicabi Aytemür, yarışmaya katılan tüm öğrencileri tebrik ederek ödüllendirdi.

Yarışmayı, Belediye Başkanı Nami Çiftçi, kamu kurumlarının amirleri ve öğrenci velileri izledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.