pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivas'ın İlk İnternet Gazetesi 16 Yaşında!

Gündem (Web Sitesi) - Web Sitesi | 18.02.2024 - 12:53, Güncelleme: 26.02.2024 - 21:51
 

Sivas'ın İlk İnternet Gazetesi 16 Yaşında!

APAYDIN BİLGİSAYAR BİLİŞİM bünyesinde Menderes APAYDIN tarafından 20 Şubat 2008 yılında kurulan ve 2016 yılında ÖZMEN BİLGİSAYAR BİLİŞİM ÇATISI ALTINDA kendi öz sermayesi ile yayın hayatına devam eden Sivasbulteni.com 16. yaşını kutluyor.

APAYDIN BİLGİSAYAR BİLİŞİM bünyesinde Menderes APAYDIN tarafından 20 Şubat 2008 yılında kurulan  ve 2016 yılında ÖZMEN BİLGİSAYAR BİLİŞİM ÇATISI ALTINDA yayın hayatına devam eden Sivasbulteni.com 16. yaşını kutluyor.       Kısa bir açıklama yapan SİVAS BÜLTENİ imtiyaz sahibi Menderes Apaydın, Sivas’ın  İnternet Gazetesi Sivasbulteni.com'un güvenilir, hızlı, tarafsız ve objektif yayıncılığın öncü kuruluşu olduğunu belirtti. Apaydın; "Baş döndüren hızla gelişen teknolojiyle birlikte, iletişim sektöründe de hız önem kazandı ve anlık haber artık bilgisayarlara değil cep telefonlarımıza gelmeye başladı” ifadelerine yer veren Apaydın: "Günümüzde sadece hız değil aynı zamanda doğru ve ilkeli haberciliğin değer kazandığı bir dönem yaşanmaktadır.  20.02.2008 yılında kurduğumuz Sivasın ilk internet gazetesi özelliğini taşıyan sitemiz gerek hız, gerek doğru ve etkili habercilik anlayışı, gerekse de; tasarımı, özgün içerikleri ve hızıyla okur ve takipçilerinin beğenisi kazanmaktadır.  Sivas’ın en çok okunan ve takip edilen sitesi haline gelen internet gazetemiz, 16 yıllık tecrübesi ve dinamizmi ile şehrimizden ve ülkemizden en güncel haberleri aktarmakla birlikte, hayata dair paylaşımları ile de ilgi görmektedir. Siyasetten spora, tarihten kültüre, yaşamdan eğitime birçok alanda yayınlarını sürdüren Sivas Bülteni, doğru ve objektif haberciliği şiar edinmiştir. Fazla tıklanmak için aldatıcı, algı oluşturmak için yanıltıcı, karalama yapmak için çarpıcı yayınlara yer vermeden, sadece doğruları haykırarak bugünlere ulaşmıştır. Değerlerine, ilkelerine, milli ve manevi hassasiyetlere olan saygısıyla yükselen, her geçen gün büyümeye devam etmektedir. Bugüne kadar bize destek veren başta okur ve takipçilerimiz olmak üzere tüm emek veren mesai arkadaşlarımı tebrik ediyor, nice yıllar boyunca güzel haberler paylaşmayı ümit ediyorum.”
APAYDIN BİLGİSAYAR BİLİŞİM bünyesinde Menderes APAYDIN tarafından 20 Şubat 2008 yılında kurulan ve 2016 yılında ÖZMEN BİLGİSAYAR BİLİŞİM ÇATISI ALTINDA kendi öz sermayesi ile yayın hayatına devam eden Sivasbulteni.com 16. yaşını kutluyor.

APAYDIN BİLGİSAYAR BİLİŞİM bünyesinde Menderes APAYDIN tarafından 20 Şubat 2008 yılında kurulan  ve 2016 yılında ÖZMEN BİLGİSAYAR BİLİŞİM ÇATISI ALTINDA yayın hayatına devam eden Sivasbulteni.com 16. yaşını kutluyor.

 

 

 

Kısa bir açıklama yapan SİVAS BÜLTENİ imtiyaz sahibi Menderes Apaydın, Sivas’ın  İnternet Gazetesi Sivasbulteni.com'un güvenilir, hızlı, tarafsız ve objektif yayıncılığın öncü kuruluşu olduğunu belirtti.

Apaydın; "Baş döndüren hızla gelişen teknolojiyle birlikte, iletişim sektöründe de hız önem kazandı ve anlık haber artık bilgisayarlara değil cep telefonlarımıza gelmeye başladı” ifadelerine yer veren Apaydın: "Günümüzde sadece hız değil aynı zamanda doğru ve ilkeli haberciliğin değer kazandığı bir dönem yaşanmaktadır.  20.02.2008 yılında kurduğumuz Sivasın ilk internet gazetesi özelliğini taşıyan sitemiz gerek hız, gerek doğru ve etkili habercilik anlayışı, gerekse de; tasarımı, özgün içerikleri ve hızıyla okur ve takipçilerinin beğenisi kazanmaktadır.  Sivas’ın en çok okunan ve takip edilen sitesi haline gelen internet gazetemiz, 16 yıllık tecrübesi ve dinamizmi ile şehrimizden ve ülkemizden en güncel haberleri aktarmakla birlikte, hayata dair paylaşımları ile de ilgi görmektedir. Siyasetten spora, tarihten kültüre, yaşamdan eğitime birçok alanda yayınlarını sürdüren Sivas Bülteni, doğru ve objektif haberciliği şiar edinmiştir. Fazla tıklanmak için aldatıcı, algı oluşturmak için yanıltıcı, karalama yapmak için çarpıcı yayınlara yer vermeden, sadece doğruları haykırarak bugünlere ulaşmıştır. Değerlerine, ilkelerine, milli ve manevi hassasiyetlere olan saygısıyla yükselen, her geçen gün büyümeye devam etmektedir. Bugüne kadar bize destek veren başta okur ve takipçilerimiz olmak üzere tüm emek veren mesai arkadaşlarımı tebrik ediyor, nice yıllar boyunca güzel haberler paylaşmayı ümit ediyorum.”

Sivas HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.