pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivas'ta Lütfi Abay Ortaokulu İnşaatı Tamamlandı

01.02.2018 - 16:03, Güncelleme: 01.02.2018 - 16:03
 

Sivas'ta Lütfi Abay Ortaokulu İnşaatı Tamamlandı

İl Milli Eğitim Müdürü Altınsoy:-"Okulumuzu bu ayın içerisinde eğitim öğretime açmayı hedefliyoruz"

SİVAS (AA) - İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, inşaat çalışmaları tamamlanan Lütfi Abay Ortaokulu binasında, incelemelerde bulundu.İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Altınsoy, Kılavuz Mahallesi'ndeki inşası tamamlanan okulu gezdi. Açıklamada görüşlerine yer verilen Altınsoy, okulun inşaat çalışmalarının tamamlandığını ve geçici kabulünün yapılacağını belirtti.Okulun, bu ay içerisinde eğitim öğretime açılmasının planlandığını aktaran Altınsoy, "İlimizdeki eğitim yatırımlarına her geçen gün bir yenisi ekleniyor ve tamamlanan okullarımızı hizmete alıyoruz. Bu kapsamda Selçuk Ortaokulu ve Muhsin Yazıcıoğlu İlkokulumuzdaki çalışmalar tamamlandı. Lütfi Abay Ortaokulumuzun iç tefrişatına yönelik çalışmalar ise devam ediyor. Okulumuzu bu ayın içerisinde eğitim öğretime açmayı hedefliyoruz. Bu çalışmalar tamamlandığında hem Lütfi Abay İlkokulumuz hem de Lütfi Abay Ortaokulumuzda tekli eğitime geçmiş olacağız." ifadelerini kullandı.Altınsoy'a incelemede, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ayhan Bülbül, şube müdürü Mehmet Başcil ve Okul Müdürü Yunus Erdin eşlik etti.
İl Milli Eğitim Müdürü Altınsoy:-"Okulumuzu bu ayın içerisinde eğitim öğretime açmayı hedefliyoruz"

SİVAS (AA) - İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, inşaat çalışmaları tamamlanan Lütfi Abay Ortaokulu binasında, incelemelerde bulundu.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Altınsoy, Kılavuz Mahallesi'ndeki inşası tamamlanan okulu gezdi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Altınsoy, okulun inşaat çalışmalarının tamamlandığını ve geçici kabulünün yapılacağını belirtti.

Okulun, bu ay içerisinde eğitim öğretime açılmasının planlandığını aktaran Altınsoy, "İlimizdeki eğitim yatırımlarına her geçen gün bir yenisi ekleniyor ve tamamlanan okullarımızı hizmete alıyoruz. Bu kapsamda Selçuk Ortaokulu ve Muhsin Yazıcıoğlu İlkokulumuzdaki çalışmalar tamamlandı. Lütfi Abay Ortaokulumuzun iç tefrişatına yönelik çalışmalar ise devam ediyor. Okulumuzu bu ayın içerisinde eğitim öğretime açmayı hedefliyoruz. Bu çalışmalar tamamlandığında hem Lütfi Abay İlkokulumuz hem de Lütfi Abay Ortaokulumuzda tekli eğitime geçmiş olacağız." ifadelerini kullandı.

Altınsoy'a incelemede, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ayhan Bülbül, şube müdürü Mehmet Başcil ve Okul Müdürü Yunus Erdin eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.