pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kayseri'de 148. Müteşebbis Heyet Toplantısı

01.02.2018 - 15:58, Güncelleme: 01.02.2018 - 15:58
 

Kayseri'de 148. Müteşebbis Heyet Toplantısı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de, Mimarsinan Organize Sanayi Bölgesi’nin (OSB) 148. Müteşebbis Heyet Toplantısının yapıldığı bildirildi.Mimarsinan OSB'den...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de, Mimarsinan Organize Sanayi Bölgesi’nin (OSB) 148. Müteşebbis Heyet Toplantısının yapıldığı bildirildi.Mimarsinan OSB'den yapılan yazılı açıklamaya göre, toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya, KAYSO Yönetim Kurulu Başkanı ve Mimarsinan OSB Müteşebbis Heyet Başkanı Mehmet Büyüksimitci, Mimarsinan OSB Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Oğuzbaş, KAYSO Meclis Başkanı Abidin Özkaya ile heyet üyeleri ve davetliler katıldı.Toplantıda konuşan Büyüksimitci, Mimarsinan OSB'nin yatırım teşvik belgesi alan ilk OSB’lerden biri olduğunu belirtti.Sanayiciye yapılan hizmetlerin önemine değinen Büyüksimitci, şunları kaydetti:"Bugün sanayiciye yapılan hizmetle, askerimizin Afrin’de ülke sınırlarımızı, ülke emniyetini savunmak için yaptığı hareket bence eşdeğer. Çünkü dünyada güçsüz olan devletler, milletler yok sayılıyor. Büyük ülkeler tarafından sömürülmeye çalışılıyor. Bu inanç ve azimle bütün sanayicilerimizin ve bu görevde bulunan kişilerin çalıştıklarını biliyoruz. Ama daha çok çalışmalı, üretmeli ve ihracat yapmalıyız. Ülke olarak çok büyük sıkıntılar ve olaylar yaşadık. Sanayinin ayakta kalması ve büyümesiyle bu sıkıntıları, çok rahat atlattık. Sanayicilerimiz, bu desteği her zaman vermeye hazır."Toplantıda, 2018 yılı bütçesi ile gündemde bulunan maddeler görüşülerek, karara bağlandığı belirtildi.
KAYSERİ (AA) - Kayseri'de, Mimarsinan Organize Sanayi Bölgesi’nin (OSB) 148. Müteşebbis Heyet Toplantısının yapıldığı bildirildi.Mimarsinan OSB'den...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de, Mimarsinan Organize Sanayi Bölgesi’nin (OSB) 148. Müteşebbis Heyet Toplantısının yapıldığı bildirildi.

Mimarsinan OSB'den yapılan yazılı açıklamaya göre, toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya, KAYSO Yönetim Kurulu Başkanı ve Mimarsinan OSB Müteşebbis Heyet Başkanı Mehmet Büyüksimitci, Mimarsinan OSB Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Oğuzbaş, KAYSO Meclis Başkanı Abidin Özkaya ile heyet üyeleri ve davetliler katıldı.

Toplantıda konuşan Büyüksimitci, Mimarsinan OSB'nin yatırım teşvik belgesi alan ilk OSB’lerden biri olduğunu belirtti.

Sanayiciye yapılan hizmetlerin önemine değinen Büyüksimitci, şunları kaydetti:

"Bugün sanayiciye yapılan hizmetle, askerimizin Afrin’de ülke sınırlarımızı, ülke emniyetini savunmak için yaptığı hareket bence eşdeğer. Çünkü dünyada güçsüz olan devletler, milletler yok sayılıyor. Büyük ülkeler tarafından sömürülmeye çalışılıyor. Bu inanç ve azimle bütün sanayicilerimizin ve bu görevde bulunan kişilerin çalıştıklarını biliyoruz. Ama daha çok çalışmalı, üretmeli ve ihracat yapmalıyız. Ülke olarak çok büyük sıkıntılar ve olaylar yaşadık. Sanayinin ayakta kalması ve büyümesiyle bu sıkıntıları, çok rahat atlattık. Sanayicilerimiz, bu desteği her zaman vermeye hazır."

Toplantıda, 2018 yılı bütçesi ile gündemde bulunan maddeler görüşülerek, karara bağlandığı belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.