pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Pursaklar'da Bayat Ekmek Kutusu Uygulaması

26.09.2017 - 10:48, Güncelleme: 26.09.2017 - 10:48
 

Pursaklar'da Bayat Ekmek Kutusu Uygulaması

ANKARA (AA) - Ankara'nın Pursaklar ilçesinde, bayat ekmek kutusu projesi hayata geçirildi. Pursaklar Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Temizlik...

ANKARA (AA) - Ankara'nın Pursaklar ilçesinde, bayat ekmek kutusu projesi hayata geçirildi. Pursaklar Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Temizlik İşleri Müdürlüğü, ilçe genelindeki birçok noktaya bayat ekmek kutuları yerleştirerek topladığı bayat ekmekleri, sokak hayvanları ve doğadaki diğer hayvanlara verecek. Belediye Başkanı Selçuk Çetin, bunun ekmek israfını önlemek için önemli bir adım olduğunu belirtti. Çetin, "Bizim inancımızda nimet olan ekmeğin çöpe gitmesini önlemek, israfını bertaraf etmek için özel bayat ekmek kutularını ilçe genelinde yaygınlaştırmaya başladık. Tüketilmeyen, kurumuş ve bayatlamış ekmekleri hemşehrilerimiz bu kutulara atıyor. Ekiplerimiz de bunları ve ek gıdaları hayvanlara yiyecek olarak ulaştırıyor." ifadelerini kullandı.İlçe sakinleri ise uygulamadan memnun olduklarını ifade etti.
ANKARA (AA) - Ankara'nın Pursaklar ilçesinde, bayat ekmek kutusu projesi hayata geçirildi. Pursaklar Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Temizlik...

ANKARA (AA) - Ankara'nın Pursaklar ilçesinde, bayat ekmek kutusu projesi hayata geçirildi.

Pursaklar Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Temizlik İşleri Müdürlüğü, ilçe genelindeki birçok noktaya bayat ekmek kutuları yerleştirerek topladığı bayat ekmekleri, sokak hayvanları ve doğadaki diğer hayvanlara verecek.

Belediye Başkanı Selçuk Çetin, bunun ekmek israfını önlemek için önemli bir adım olduğunu belirtti.

Çetin, "Bizim inancımızda nimet olan ekmeğin çöpe gitmesini önlemek, israfını bertaraf etmek için özel bayat ekmek kutularını ilçe genelinde yaygınlaştırmaya başladık. Tüketilmeyen, kurumuş ve bayatlamış ekmekleri hemşehrilerimiz bu kutulara atıyor. Ekiplerimiz de bunları ve ek gıdaları hayvanlara yiyecek olarak ulaştırıyor." ifadelerini kullandı.

İlçe sakinleri ise uygulamadan memnun olduklarını ifade etti.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.