pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

15 Temmuz Şehit Ve Gazileri Anısına Futbol Turnuvası

26.09.2017 - 10:48, Güncelleme: 26.09.2017 - 10:48
 

15 Temmuz Şehit Ve Gazileri Anısına Futbol Turnuvası

KIRIKKALE (AA) - Sağlık-Sen Kırıkkale Şubesince 15 Temmuz şehit ve gazileri anısına futbol turnuvası düzenlendi.Özel bir halı sahada düzenlenen turnuvanın...

KIRIKKALE (AA) - Sağlık-Sen Kırıkkale Şubesince 15 Temmuz şehit ve gazileri anısına futbol turnuvası düzenlendi.Özel bir halı sahada düzenlenen turnuvanın açılışında konuşan Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz, Sağlık-Sen Kırıkkale Şubesi'ni böyle bir sosyal sorumluluk projesi ve çalışmasına imza attığı için kutladığını söyledi.Bu müsabakalar ve bu turnuvanın öncelikle sağlık teşkilatı mensupları arasında dayanışma ve kardeşlik duygusunu, dostluğu, samimiyeti geliştireceğinin altını çizen Haktankaçmaz, "O bakımdan böyle bir turnuvayı önemsiyorum. Elbetteki sağlık teşkilatı olunca sağlıklı yaşam için hareket etmek lazım, spor yapmak lazım. O açıdan da örnek olacak bir çalışmadır. Bu tür etkinlikler yapmamız bir taraftan o gece ve daha sonrasında yaşadığımız şeyleri de özellikle bizden sonraki nesillere aktarmamız, bizim hafızamızda canlı tutmamız bakımdan önemlidir. İnşallah buradaki atmosfer ve müsabakalar sırasındaki hareketler o gece milletimizin yaşadığı kahramanlık ve olgunlukla mütenasip bir şekilde olur. İyi olan kazansın. Hepinizi tebrik ediyor ve başarılar diliyorum." diye konuştu.14 takımın ter dökeceği turnuvanın başlama vuruşunu Vali Haktankaçmaz yaptı.Programa, Delice Kaymakamı Nevzat Karkacı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir, Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Recep Akdoğan, sağlık çalışanları ve sporcular katıldı.
KIRIKKALE (AA) - Sağlık-Sen Kırıkkale Şubesince 15 Temmuz şehit ve gazileri anısına futbol turnuvası düzenlendi.Özel bir halı sahada düzenlenen turnuvanın...

KIRIKKALE (AA) - Sağlık-Sen Kırıkkale Şubesince 15 Temmuz şehit ve gazileri anısına futbol turnuvası düzenlendi.

Özel bir halı sahada düzenlenen turnuvanın açılışında konuşan Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz, Sağlık-Sen Kırıkkale Şubesi'ni böyle bir sosyal sorumluluk projesi ve çalışmasına imza attığı için kutladığını söyledi.

Bu müsabakalar ve bu turnuvanın öncelikle sağlık teşkilatı mensupları arasında dayanışma ve kardeşlik duygusunu, dostluğu, samimiyeti geliştireceğinin altını çizen Haktankaçmaz, "O bakımdan böyle bir turnuvayı önemsiyorum. Elbetteki sağlık teşkilatı olunca sağlıklı yaşam için hareket etmek lazım, spor yapmak lazım. O açıdan da örnek olacak bir çalışmadır. Bu tür etkinlikler yapmamız bir taraftan o gece ve daha sonrasında yaşadığımız şeyleri de özellikle bizden sonraki nesillere aktarmamız, bizim hafızamızda canlı tutmamız bakımdan önemlidir. İnşallah buradaki atmosfer ve müsabakalar sırasındaki hareketler o gece milletimizin yaşadığı kahramanlık ve olgunlukla mütenasip bir şekilde olur. İyi olan kazansın. Hepinizi tebrik ediyor ve başarılar diliyorum." diye konuştu.

14 takımın ter dökeceği turnuvanın başlama vuruşunu Vali Haktankaçmaz yaptı.

Programa, Delice Kaymakamı Nevzat Karkacı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir, Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Recep Akdoğan, sağlık çalışanları ve sporcular katıldı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.