pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Bozkır'da Sağlık Hizmetleri

03.03.2017 - 11:38, Güncelleme: 03.03.2017 - 11:38
 

Bozkır'da Sağlık Hizmetleri

KONYA (AA) - Konya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Mehmet Koç, Bozkır Devlet Hastanesini ziyaret ederek hastanede sunulan sağlık hizmetleri...

KONYA (AA) - Konya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Mehmet Koç, Bozkır Devlet Hastanesini ziyaret ederek hastanede sunulan sağlık hizmetleri hakkında bilgi aldı.Koç, ziyarette yaptığı konuşmada eksi̇kli̇kleri̇n gi̇deri̇leceği̇ni̇ belirterek, "Yaptığımız incelemelerde hastanemizin fiziki şartlarının üst düzeyde olduğunu gördük. Ancak özellikle uzman hekim ve yardımcı sağlık personeli konusunda yaşanan sıkıntıların giderilmesi için gerekli desteği arttıracağız. Hastanenin cihaz ve eksiklikleri konusunda da çalışma yapacağız ve bu eksiklikleri de en kısa sürede tamamlayacağız." ifadelerini kullandı. Koç ve hizmet başkanları hastane ziyaretinden sonra Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün'ü de makamında ziyaret etti.
KONYA (AA) - Konya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Mehmet Koç, Bozkır Devlet Hastanesini ziyaret ederek hastanede sunulan sağlık hizmetleri...

KONYA (AA) - Konya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Mehmet Koç, Bozkır Devlet Hastanesini ziyaret ederek hastanede sunulan sağlık hizmetleri hakkında bilgi aldı.

Koç, ziyarette yaptığı konuşmada eksi̇kli̇kleri̇n gi̇deri̇leceği̇ni̇ belirterek, "Yaptığımız incelemelerde hastanemizin fiziki şartlarının üst düzeyde olduğunu gördük. Ancak özellikle uzman hekim ve yardımcı sağlık personeli konusunda yaşanan sıkıntıların giderilmesi için gerekli desteği arttıracağız. Hastanenin cihaz ve eksiklikleri konusunda da çalışma yapacağız ve bu eksiklikleri de en kısa sürede tamamlayacağız." ifadelerini kullandı.

Koç ve hizmet başkanları hastane ziyaretinden sonra Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün'ü de makamında ziyaret etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.