pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Bakan Özhaseki Şehit Halisdemir'in Kabrini Ziyaret Etti

03.03.2017 - 11:33, Güncelleme: 03.03.2017 - 11:33
 

Bakan Özhaseki Şehit Halisdemir'in Kabrini Ziyaret Etti

Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki, FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişiminde şehit düşen Ömer Halisdemir'in Niğde'nin Bor ilçesindeki kabrini ziyaret edip, dua okudu

NİĞDE (AA) - Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında, Ankara'da Özel Kuvvetler Komutanlığında darbeci generali vurduktan sonra şehit olan Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in Bor ilçesindeki kabrini ziyaret etti.İlçeye bağlı Çukurkuyu beldesi mezarlığına gelen Özhaseki'yi şehidin ağabeyi Doğan Halisdemir karşıladı. Şehidin kabri başında okunan Kur'an-ı Kerim'in ardından İl Müftüsü Alaaddin Gürpınar tarafından dua edildi.Özhaseki ve beraberindekiler daha sonra baba Hasan Hüseyin Halisdemir'in evine giderek kendisine taziyelerini iletti.Özhaseki, baba Halisdemir'e, Kur'an-ı Kerim ve Türk bayrağı takdim etti.
Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki, FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişiminde şehit düşen Ömer Halisdemir'in Niğde'nin Bor ilçesindeki kabrini ziyaret edip, dua okudu

NİĞDE (AA) - Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında, Ankara'da Özel Kuvvetler Komutanlığında darbeci generali vurduktan sonra şehit olan Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in Bor ilçesindeki kabrini ziyaret etti.

İlçeye bağlı Çukurkuyu beldesi mezarlığına gelen Özhaseki'yi şehidin ağabeyi Doğan Halisdemir karşıladı.

Şehidin kabri başında okunan Kur'an-ı Kerim'in ardından İl Müftüsü Alaaddin Gürpınar tarafından dua edildi.

Özhaseki ve beraberindekiler daha sonra baba Hasan Hüseyin Halisdemir'in evine giderek kendisine taziyelerini iletti.

Özhaseki, baba Halisdemir'e, Kur'an-ı Kerim ve Türk bayrağı takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.