ak

"Acemi Kasaplar" Hastanelik Oldu

01.09.2017 - 14:28, Güncelleme: 01.09.2017 - 14:28
 

"Acemi Kasaplar" Hastanelik Oldu

Bursa, Eskişehir, Balıkesir, Kütahya, Çanakkale, Bilecik ve Yalova'da kurban keserken yaralanan 877 kişi hastanelere başvurdu

BURSA (AA) - Bursa, Eskişehir, Balıkesir, Kütahya, Çanakkale, Bilecik ve Yalova'da kurban keserken yaralanan 877 kişi tedavi altına alındı. Bursa'da, kesimhane ve boş alanlarda bayram namazı sonrası kurbanlıklarını keserken vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralanan 550 kişi, özel araçlar ve sağlık görevlilerince kentteki hastanelere taşındı. Yaralıların büyük bölümü ayaktaki tedavilerinin ardından taburcu edildi. Eskişehir'de, kurban kesimi sırasında yaralanan 115 kişi, yakınlarının yardımı ya da ambulanslarla hastanelere götürüldü. Tedavileri yapılan "acemi kasap"ların, bıçak ve satır kesiği ile kurbanlıkların tepmesi sonucu yaralandığı belirtildi. Yalova'da da kurban kesimi sırasında kendilerini yaralayan 22 kişi, Yalova Devlet Hastanesine başvurdu.Kütahya'da 93, Bilecik'te 50, Balıkesir'de 37 ve Çanakkale'de de 10 kişi, el ve ayakta kesi ya da kurbanlıkların darbesiyle yaralanma sonucu hastanelerde kaldırıldı.
Bursa, Eskişehir, Balıkesir, Kütahya, Çanakkale, Bilecik ve Yalova'da kurban keserken yaralanan 877 kişi hastanelere başvurdu

BURSA (AA) - Bursa, Eskişehir, Balıkesir, Kütahya, Çanakkale, Bilecik ve Yalova'da kurban keserken yaralanan 877 kişi tedavi altına alındı.

Bursa'da, kesimhane ve boş alanlarda bayram namazı sonrası kurbanlıklarını keserken vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralanan 550 kişi, özel araçlar ve sağlık görevlilerince kentteki hastanelere taşındı. Yaralıların büyük bölümü ayaktaki tedavilerinin ardından taburcu edildi.

Eskişehir'de, kurban kesimi sırasında yaralanan 115 kişi, yakınlarının yardımı ya da ambulanslarla hastanelere götürüldü. Tedavileri yapılan "acemi kasap"ların, bıçak ve satır kesiği ile kurbanlıkların tepmesi sonucu yaralandığı belirtildi.

Yalova'da da kurban kesimi sırasında kendilerini yaralayan 22 kişi, Yalova Devlet Hastanesine başvurdu.

Kütahya'da 93, Bilecik'te 50, Balıkesir'de 37 ve Çanakkale'de de 10 kişi, el ve ayakta kesi ya da kurbanlıkların darbesiyle yaralanma sonucu hastanelerde kaldırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.