pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Zorlu:

Spor 10.02.2017 - 16:03, Güncelleme: 10.02.2017 - 16:03
 

Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Zorlu:

"2019'da, inşallah Sanayi 4.0'a geçeceğiz. Almanya'nın hedefi 2020'dir. Ancak biz 2019'da Almanya'dan önce gireceğiz"- "Sanayi dediğinizde İzmir, İstanbul'un ardından akla gelen ikinci kentti. Bugün ise çok gerilere düştü. Sanayide 4'üncü sıraya geriledi.

İZMİR (AA) - Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu, üretimin robotlar aracılığıyla yapıldığı Sanayi 4.0'a ilişkin, "Biz bu senenin sonunda Vestel olarak Sanayi 4.0'a yüzde 80 hazır duruma geleceğiz. 2019'da inşallah Sanayi 4.0'a geçeceğiz. Almanya'nın hedefi 2020'dir. Ancak biz 2019'da Almanya'dan önce gireceğiz." dedi. Zorlu, Tepekule Kongre Merkezindeki Şehir Kulübü'nde düzenlenen İZSİAD çarşamba toplantısında, ülkenin zor bir süreçten geçtiğini bu süreçte iş adamlarına önemli görevler düştüğünü söyledi.Ülkede şartlar ne olursa olsun yola devam etmenin önemli olduğuna dikkati çeken Zorlu, "Bu ülke hepimizin gidecek başka yerimiz yok. Son günlerde herkes ne yapacağız diye düşünüyor, gençler yurt dışına gitmeyi düşünüyor, bunları duyunca üzülüyorum, bu ülke çok iyi bir ülke, şuraya geldiğimiz vakit gökdelenleri görüyoruz, demek ki istenince yapılabiliyor. Biz bunları iş adamları olarak yaptık. Yolumuza devam etmemiz lazım. Biz hiçbir zaman için bugün 15 Temmuz var, anarşi var deyip kabuklarımızın içine çekilmedik." diye konuştu.- Sanayi 4.0 hedefi30 bin kişiye istihdam sağladıklarına işaret eden Zorlu, "Dünyadaki tüm rakipleriniz günün şartlarına uyup yatırım yaparken biz kabuğumuza çekilirsek geri kalırız. Dünyada sanayi 4.0 hızla gelişiyor. Biz bu senenin sonunda Vestel olarak Sanayi 4.0'a yüzde 80 hazır duruma geleceğiz. 2019'da da inşallah tamamen sanayi 4.0'a geçececeğiz. Almanya'nın hedefi 2020'dir. Ancak biz 2019'da Almanya'dan önce gireceğiz." ifadelerini kullandı.İzmir'deki iş adamlarını eleştiren Zorlu, kentin şu an bir markası olmadığını belirtti. İzmir'in başta sanayi, tarım ve turizm olmak üzere çok sayıda avantajı olduğuna dikkati çeken Zorlu, "Bundan 50 yıl önce sanayi dediğinizde İzmir, İstanbul'un ardından akla gelen ikinci kentti. Bugün ise çok gerilere düştü. Sanayide 4'üncü sıraya geriledi. Oturup, 'neden buraya düştük' diye düşünmeniz lazım. Eğer biz Vestel olarak bugün Türkiye'nin bir numaralı markası haline geldiysek bunu yeniliklerle, yatırımlarla yaptık. Sizler de kabuğunuza çekilmeden ülkeye inanıp kente yatırımlarınızı arttırın." şeklinde konuştu.- Evlerde yerli malı kullanılmasıTürk insanının ithal mala merakı olduğunu dile getiren Zorlu, "Aldığınız her ithal ürün, üretildiği ülkeye döviz kazandırır. Bizim ürettiğimiz telefonun ithallerinden hiç bir farkı yok. Hanımlardan özellikle yerli malını kullanmalarını istiyorum. Çok yakında Türkiye'yi akıllı evlerle de donatacağız. Elektriğinden, suyuna ve yiyeceğine kadar her aşamada uzaktan erişilebilir ve kontrol edilebilir evler olacak". dedi.Zorlu, toplantının sonunda bir iş adamının "Bize öncülük yapın, İzmir'de bir marka yaratalım" çağrısına ise "Tabi ki niye olmasın. Ben buna varım. Biz cemiyet ve cemaat haricinde herkesle birlikte yatırım yaparız." dedi.
"2019'da, inşallah Sanayi 4.0'a geçeceğiz. Almanya'nın hedefi 2020'dir. Ancak biz 2019'da Almanya'dan önce gireceğiz"- "Sanayi dediğinizde İzmir, İstanbul'un ardından akla gelen ikinci kentti. Bugün ise çok gerilere düştü. Sanayide 4'üncü sıraya geriledi.

İZMİR (AA) - Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu, üretimin robotlar aracılığıyla yapıldığı Sanayi 4.0'a ilişkin, "Biz bu senenin sonunda Vestel olarak Sanayi 4.0'a yüzde 80 hazır duruma geleceğiz. 2019'da inşallah Sanayi 4.0'a geçeceğiz. Almanya'nın hedefi 2020'dir. Ancak biz 2019'da Almanya'dan önce gireceğiz." dedi.

Zorlu, Tepekule Kongre Merkezindeki Şehir Kulübü'nde düzenlenen İZSİAD çarşamba toplantısında, ülkenin zor bir süreçten geçtiğini bu süreçte iş adamlarına önemli görevler düştüğünü söyledi.

Ülkede şartlar ne olursa olsun yola devam etmenin önemli olduğuna dikkati çeken Zorlu, "Bu ülke hepimizin gidecek başka yerimiz yok. Son günlerde herkes ne yapacağız diye düşünüyor, gençler yurt dışına gitmeyi düşünüyor, bunları duyunca üzülüyorum, bu ülke çok iyi bir ülke, şuraya geldiğimiz vakit gökdelenleri görüyoruz, demek ki istenince yapılabiliyor. Biz bunları iş adamları olarak yaptık. Yolumuza devam etmemiz lazım. Biz hiçbir zaman için bugün 15 Temmuz var, anarşi var deyip kabuklarımızın içine çekilmedik." diye konuştu.

- Sanayi 4.0 hedefi

30 bin kişiye istihdam sağladıklarına işaret eden Zorlu, "Dünyadaki tüm rakipleriniz günün şartlarına uyup yatırım yaparken biz kabuğumuza çekilirsek geri kalırız. Dünyada sanayi 4.0 hızla gelişiyor. Biz bu senenin sonunda Vestel olarak Sanayi 4.0'a yüzde 80 hazır duruma geleceğiz. 2019'da da inşallah tamamen sanayi 4.0'a geçececeğiz. Almanya'nın hedefi 2020'dir. Ancak biz 2019'da Almanya'dan önce gireceğiz." ifadelerini kullandı.

İzmir'deki iş adamlarını eleştiren Zorlu, kentin şu an bir markası olmadığını belirtti. İzmir'in başta sanayi, tarım ve turizm olmak üzere çok sayıda avantajı olduğuna dikkati çeken Zorlu, "Bundan 50 yıl önce sanayi dediğinizde İzmir, İstanbul'un ardından akla gelen ikinci kentti. Bugün ise çok gerilere düştü. Sanayide 4'üncü sıraya geriledi. Oturup, 'neden buraya düştük' diye düşünmeniz lazım. Eğer biz Vestel olarak bugün Türkiye'nin bir numaralı markası haline geldiysek bunu yeniliklerle, yatırımlarla yaptık. Sizler de kabuğunuza çekilmeden ülkeye inanıp kente yatırımlarınızı arttırın." şeklinde konuştu.

- Evlerde yerli malı kullanılması

Türk insanının ithal mala merakı olduğunu dile getiren Zorlu, "Aldığınız her ithal ürün, üretildiği ülkeye döviz kazandırır. Bizim ürettiğimiz telefonun ithallerinden hiç bir farkı yok. Hanımlardan özellikle yerli malını kullanmalarını istiyorum. Çok yakında Türkiye'yi akıllı evlerle de donatacağız. Elektriğinden, suyuna ve yiyeceğine kadar her aşamada uzaktan erişilebilir ve kontrol edilebilir evler olacak". dedi.

Zorlu, toplantının sonunda bir iş adamının "Bize öncülük yapın, İzmir'de bir marka yaratalım" çağrısına ise "Tabi ki niye olmasın. Ben buna varım. Biz cemiyet ve cemaat haricinde herkesle birlikte yatırım yaparız." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.