pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

VERİLEN SÖZLER YERİNE GETİRİLMELİDİR!

(Web Sitesi) - Web Sitesi | 18.02.2024 - 17:16, Güncelleme: 18.02.2024 - 17:21
 

VERİLEN SÖZLER YERİNE GETİRİLMELİDİR!

Vatandaş bu sözlere güvenerek tercihini yapacak. Burada önemli olan yapılamayacak sözlerin verilmemesidir. Bu hem seçmen açısından kandırılmaca olarak algılanıyor. Hem Seçmen doğru bulmuyor.

Şehrimiz  çeşitli nedenler ile  göç veren bir  şehirdir. Nüfusumuzun çoğunluğu  şehir  dışında yaşamaktadır. Ülkede yaşanan bazı olaylar nedeni ile, büyük şehirlerden tersine göç olayı başlamaktadır. İşte bu açıdan bakınca, şehrimize tersine göç olayının gerçekleşmesi temennimizdir. Bugün şehrimizin nüfusunun yaklaşık dört katına eşit hemşerimiz gurbet ellerde  yaşamaktadır. Şehrin her açıdan cazip hale getiirlmesi, bu şehre göçü hızlandırabilir. İşte belediyenin yapacağı özel yatırımlar, bu  göç olayında etkin olmalıdır. Hatta tersine  göç teşvik edilmeldir. Şüphesiz bu göçün şehrin kalkınmasına katma  değeri olacaktır. Burada Üniversite bir etken olmalıdır. Hastahane bir etken olmalıdır. Gelişmiş düzeyi, iş bulma imkanı,  etken olmalıdır. Ucuz ve kaliteli  yaşam etken olmalıdır. Vatandaş diğer şehirlere gitmeden burada her türlü imkanı bulmalıdır. Bu gelişim  sürecine  şüphesiz Uçak seferlerinin katkısı olur. Hızlı Trenin katkısı olur. Unutulan bir değerimiz Turizm kapasitemizdir. Bu konuda şehrimizin yeteri kadar tanıtımının yapıldığı fikrinde değilim. Diğer şehirlerde parlaayan yıldız olan Termal tesislerinden yeteri kadar randıman almalıyız. Bu konuda cazip  fiyat tercihi, tanıtım, reklam, olumlu olabilir. Şehrimizdeki tarihi eserler başaata Divriği Ulu Camii olmak üzere, Gök Medrese,  Şifahiye medresesi, Tarihi Meydan, Çifte Minarenin, Ulu Camii'nin yeteri kadar tanıtımı yapılmalıdır. Bu alanda tur  şirketleri ile iletişim kurulması gerekir. Seçilen  Belediye  Başkanı merkezi yönetim ile ietişimi  doğrudan sağlayan konumda olması gerekir. Çünkü merkezi yönetimin bir şehrin gelişmesindeki  katkılarını  unutmamak  gerekir. Bu kadar kapsamlı işleri  gerçekleştirecek bir  adayın seçilmesi şehrimiz  için bir  şans  olmalıdır. Yapılacak  hizmet  sektöründen söz etmiyorum. Onlar zaten belediyelerin asli  görevleridir. Ulaşım, su,  kanalizasyon, yol, park ve bahçeler, başta olmak üzere asli  görevlerini  düzgün yapmayan bir belediye doğal olarak tepki alacaktır. Yıpranacaktır... Bu yapılanmaları  dikkate  alacak bir  Başkanın seçilmesinden yanayız. Şehrimiz  bunu fazlası ile  hak  ediyor... Şimdiden seçilen Başkana başarılar dilerim...
Vatandaş bu sözlere güvenerek tercihini yapacak. Burada önemli olan yapılamayacak sözlerin verilmemesidir. Bu hem seçmen açısından kandırılmaca olarak algılanıyor. Hem Seçmen doğru bulmuyor.

Şehrimiz  çeşitli nedenler ile  göç veren bir  şehirdir. Nüfusumuzun çoğunluğu  şehir  dışında yaşamaktadır. Ülkede yaşanan bazı olaylar nedeni ile, büyük şehirlerden tersine göç olayı başlamaktadır. İşte bu açıdan bakınca, şehrimize tersine göç olayının gerçekleşmesi temennimizdir.

Bugün şehrimizin nüfusunun yaklaşık dört katına eşit hemşerimiz gurbet ellerde  yaşamaktadır.

Şehrin her açıdan cazip hale getiirlmesi, bu şehre göçü hızlandırabilir. İşte belediyenin yapacağı özel yatırımlar, bu  göç olayında etkin olmalıdır.

Hatta tersine  göç teşvik edilmeldir. Şüphesiz bu göçün şehrin kalkınmasına katma  değeri olacaktır.

Burada Üniversite bir etken olmalıdır. Hastahane bir etken olmalıdır. Gelişmiş düzeyi, iş bulma imkanı,  etken olmalıdır. Ucuz ve kaliteli  yaşam etken olmalıdır. Vatandaş diğer şehirlere gitmeden burada her türlü imkanı bulmalıdır.

Bu gelişim  sürecine  şüphesiz Uçak seferlerinin katkısı olur. Hızlı Trenin katkısı olur.

Unutulan bir değerimiz Turizm kapasitemizdir. Bu konuda şehrimizin yeteri kadar tanıtımının yapıldığı fikrinde değilim. Diğer şehirlerde parlaayan yıldız olan Termal tesislerinden yeteri kadar randıman almalıyız. Bu konuda cazip  fiyat tercihi, tanıtım, reklam, olumlu olabilir. Şehrimizdeki tarihi eserler başaata Divriği Ulu Camii olmak üzere, Gök Medrese,  Şifahiye medresesi, Tarihi Meydan, Çifte Minarenin, Ulu Camii'nin yeteri kadar tanıtımı yapılmalıdır. Bu alanda tur  şirketleri ile iletişim kurulması gerekir.

Seçilen  Belediye  Başkanı merkezi yönetim ile ietişimi  doğrudan sağlayan konumda olması gerekir. Çünkü merkezi yönetimin bir şehrin gelişmesindeki  katkılarını  unutmamak  gerekir.

Bu kadar kapsamlı işleri  gerçekleştirecek bir  adayın seçilmesi şehrimiz  için bir  şans  olmalıdır.

Yapılacak  hizmet  sektöründen söz etmiyorum. Onlar zaten belediyelerin asli  görevleridir. Ulaşım, su,  kanalizasyon, yol, park ve bahçeler, başta olmak üzere asli  görevlerini  düzgün yapmayan bir belediye doğal olarak tepki alacaktır. Yıpranacaktır...

Bu yapılanmaları  dikkate  alacak bir  Başkanın seçilmesinden yanayız. Şehrimiz  bunu fazlası ile  hak  ediyor...

Şimdiden seçilen Başkana başarılar dilerim...

Sivas HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.