pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

ÖZMEN BİLGİSAYAR SİVAS’TAN TÜRKİYE’YE AÇILIYOR!

Bilim-Teknoloji (Web Sitesi) - Web Sitesi | 14.04.2024 - 21:43, Güncelleme: 24.04.2024 - 16:18
 

ÖZMEN BİLGİSAYAR SİVAS’TAN TÜRKİYE’YE AÇILIYOR!

2005 yılında Bilgisayar ve teknoloji alanında Menderes Apaydın tafından kurulan ÖZMEN BİLGİSAYAR Ozmenpc.com dan sonra ikinci E-Ticaret platformunu açmaya hazırlanıyor.

2005 yılında Bilgisayar ve teknoloji alanında Menderes Apaydın tafından  kurulan ÖZMEN BİLGİSAYAR Ozmenpc.com dan sonra ikinci E-Ticaret platformunu açmaya hazırlanıyor. Apaydın yaptığı açıklamada; 2005 yılından bu yana, sahip olduğumuz ticari  tecrübe ve bilgi birikimimizi kullanarak ikinci satış platformumuz ozmenpc.com.tr ile  teknoloji severlere uygun fiyat  ve zengin  elektronik  ürün çeşitlerimizle  ile hizmet etmekten mutluluk duyacağız, Sivas’ın yükselen değeri Özmen Bilgisayar  olarak profesyonel bir yazılım ve GÜÇLÜ BİR EKİP ile çok yakında tüm Tükiye’ye ürün satışlarımız  başlayacak dedi.
2005 yılında Bilgisayar ve teknoloji alanında Menderes Apaydın tafından kurulan ÖZMEN BİLGİSAYAR Ozmenpc.com dan sonra ikinci E-Ticaret platformunu açmaya hazırlanıyor.

2005 yılında Bilgisayar ve teknoloji alanında Menderes Apaydın tafından  kurulan ÖZMEN BİLGİSAYAR Ozmenpc.com dan sonra ikinci E-Ticaret platformunu açmaya hazırlanıyor.

Apaydın yaptığı açıklamada; 2005 yılından bu yana, sahip olduğumuz ticari  tecrübe ve bilgi birikimimizi kullanarak ikinci satış platformumuz ozmenpc.com.tr ile  teknoloji severlere uygun fiyat  ve zengin  elektronik  ürün çeşitlerimizle  ile hizmet etmekten mutluluk duyacağız, Sivas’ın yükselen değeri Özmen Bilgisayar  olarak profesyonel bir yazılım ve GÜÇLÜ BİR EKİP ile çok yakında tüm Tükiye’ye ürün satışlarımız  başlayacak dedi.

Sivas HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.