pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Yozgat'ta Uyuşturucu Operasyonu: 4 Tutuklama

23.11.2017 - 14:19, Güncelleme: 23.11.2017 - 14:19
 

Yozgat'ta Uyuşturucu Operasyonu: 4 Tutuklama

YOZGAT (AA) - Yozgat'ta düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 6 kişiden 4'ü tutuklandı. İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele...

YOZGAT (AA) - Yozgat'ta düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 6 kişiden 4'ü tutuklandı. İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından Sorgun ilçesinde uyuşturucu imal ve ticareti yaptığı iddia edilen kişilere yönelik operasyon düzenlendi.Operasyonda, 6 şüpheli gözaltına alındı.Zanlıların ev ve iş yerlerinde yapılan aramada, 110 gram sentetik uyuşturucu, 980 gram Hint keneviri tohumu, 7,79 gram uyuşturucu madde ve uyuşturucu ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 3 bin 390 lira ele geçirildi. Emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilen zanlılardan S.E, F.B, S.Ü. ve A.Y. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı, H.K. ve Y.S. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
YOZGAT (AA) - Yozgat'ta düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 6 kişiden 4'ü tutuklandı. İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele...

YOZGAT (AA) - Yozgat'ta düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 6 kişiden 4'ü tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından Sorgun ilçesinde uyuşturucu imal ve ticareti yaptığı iddia edilen kişilere yönelik operasyon düzenlendi.

Operasyonda, 6 şüpheli gözaltına alındı.

Zanlıların ev ve iş yerlerinde yapılan aramada, 110 gram sentetik uyuşturucu, 980 gram Hint keneviri tohumu, 7,79 gram uyuşturucu madde ve uyuşturucu ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 3 bin 390 lira ele geçirildi.

Emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilen zanlılardan S.E, F.B, S.Ü. ve A.Y. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı, H.K. ve Y.S. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.