pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Bosna Hersek'in Ankara Büyükelçisi Sadoviç'ten Vali Kamçı'ya Ziyaret

23.11.2017 - 14:14, Güncelleme: 23.11.2017 - 14:14
 

Bosna Hersek'in Ankara Büyükelçisi Sadoviç'ten Vali Kamçı'ya Ziyaret

KAYSERİ (AA) - Bosna Hersek'in Ankara Büyükelçisi Bakir Sadoviç, Kayseri Valisi Süleyman Kamçı'yı ziyaret etti.Valilikten yapılan açıklamaya göre, Vali...

KAYSERİ (AA) - Bosna Hersek'in Ankara Büyükelçisi Bakir Sadoviç, Kayseri Valisi Süleyman Kamçı'yı ziyaret etti.Valilikten yapılan açıklamaya göre, Vali Kamçı tarafından karşılanan Sadoviç, ilk olarak valilik şeref defterini imzaladı. Daha sonra konuklarını makamında ağırlayan Vali Kamçı, ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirerek, ziyaretin Kayseri ile Bosna Hersek arasındaki ilişkilerin gelişmesine önemli katkılar sağlayacağına inandığını bildirdi.Yugoslavya’nın dağılmasından sonra Bosna Hersek’in Türkiye ile tarihi, kültürel ve ekonomik ilişkilerin geliştiği bir ülke haline geldiğini ifade eden Kamçı, bu anlamda iki ülke arasındaki ilişkileri en üst düzeyde tutmanın önemine değindi.Konuk Büyükelçi'nin Kayseri’de iş adamları ile görüşüp ticari ilişkilerin gelişmesi konusunda görüş alışverişinde bulunacağını belirten Vali Kamçı, kendilerini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.Büyükelçi Sadoviç de Bosna Hersek ve Türkiye’nin her zaman kardeş ilişkileri sürdürmeye devam ettiğinin altını çizerek, Türkiye’ye desteklerini hiçbir zaman esirgemediği için teşekkür etti.İki ülke liderleri arasında güzel bir dostluk ilişkisi olduğuna işaret eden Sadoviç, "Bu nedenle de benim Türkiye’de her zaman her yerde kapım açık oluyor. Ben de Türkiye’de kendimi ülkemdeymişim gibi hissediyorum. Bizim kültürel ve tarihi bakımdan ilişkilerimizde herhangi bir sıkıntımız yok. Fakat ticari ve ekonomik ilişkileri geliştirmeye ihtiyacımız var. Dünyanın bu bölgesi dinamik bir bölge. Türkiye’de bu dinamik bölgenin lideridir. Böyle bir dostumuz olduğu için biz çok şanslıyız." ifadelerini kullandı.Ziyarete, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Tahir Nursaçan da katıldı.
KAYSERİ (AA) - Bosna Hersek'in Ankara Büyükelçisi Bakir Sadoviç, Kayseri Valisi Süleyman Kamçı'yı ziyaret etti.Valilikten yapılan açıklamaya göre, Vali...

KAYSERİ (AA) - Bosna Hersek'in Ankara Büyükelçisi Bakir Sadoviç, Kayseri Valisi Süleyman Kamçı'yı ziyaret etti.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Vali Kamçı tarafından karşılanan Sadoviç, ilk olarak valilik şeref defterini imzaladı.

Daha sonra konuklarını makamında ağırlayan Vali Kamçı, ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirerek, ziyaretin Kayseri ile Bosna Hersek arasındaki ilişkilerin gelişmesine önemli katkılar sağlayacağına inandığını bildirdi.

Yugoslavya’nın dağılmasından sonra Bosna Hersek’in Türkiye ile tarihi, kültürel ve ekonomik ilişkilerin geliştiği bir ülke haline geldiğini ifade eden Kamçı, bu anlamda iki ülke arasındaki ilişkileri en üst düzeyde tutmanın önemine değindi.

Konuk Büyükelçi'nin Kayseri’de iş adamları ile görüşüp ticari ilişkilerin gelişmesi konusunda görüş alışverişinde bulunacağını belirten Vali Kamçı, kendilerini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Büyükelçi Sadoviç de Bosna Hersek ve Türkiye’nin her zaman kardeş ilişkileri sürdürmeye devam ettiğinin altını çizerek, Türkiye’ye desteklerini hiçbir zaman esirgemediği için teşekkür etti.

İki ülke liderleri arasında güzel bir dostluk ilişkisi olduğuna işaret eden Sadoviç, "Bu nedenle de benim Türkiye’de her zaman her yerde kapım açık oluyor. Ben de Türkiye’de kendimi ülkemdeymişim gibi hissediyorum. Bizim kültürel ve tarihi bakımdan ilişkilerimizde herhangi bir sıkıntımız yok. Fakat ticari ve ekonomik ilişkileri geliştirmeye ihtiyacımız var. Dünyanın bu bölgesi dinamik bir bölge. Türkiye’de bu dinamik bölgenin lideridir. Böyle bir dostumuz olduğu için biz çok şanslıyız." ifadelerini kullandı.

Ziyarete, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Tahir Nursaçan da katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.