pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Yozgat Belediye Başkanı Şimşek'in Ziyaretçileri

01.06.2017 - 16:23, Güncelleme: 01.06.2017 - 16:23
 

Yozgat Belediye Başkanı Şimşek'in Ziyaretçileri

YOZGAT (AA) - Yozgat Doğayı ve Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Ali Ünal ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Ahmet Şimşek'i ziyaret...

YOZGAT (AA) - Yozgat Doğayı ve Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Ali Ünal ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Ahmet Şimşek'i ziyaret etti. Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyetini dile getiren Başkan Şimşek, belediye tarafından yaptırılan sokak hayvanları bakım evinin kısa sürede faaliyete geçeceğini söyledi. Üçtepeler mevkinde yaptırılan ve 500 sokak hayvanın kalabileceği barınağın 25 bin metrekarelik geniş bir alanı kapsayacağını aktaran Şimşek, "Şu an çevre düzenlemesi yapılan barınakta, sokak hayvanlarının tedavileri ve bakımlarının daha sağlıklı koşullarda yapılacak. Barınakta 2 ve 4 metre genişliğinde toplam 60 kapalı kafes, 35 hayvan kulübesi, depo, jeneratör odası, soğuk hava deposu, idari bina, kazan dairesi ve ısıtma sistemi yer alıyor." dedi. Yozgat Doğayı ve Hayvanları Koruma Derneği Başkan Yardımcısı Esma Arslan da bakım evinin tam donanımlı bir ambulansa ihtiyacı olduğunu, veterinerlik hizmeti ile sağlık hizmeti veren bir ekibinin yanı sıra, röntgen ve ultrason cihazları ile hayvanların tedavilerinin doğru ve hızlı bir biçimde yapılması isteğinde bulundu.
YOZGAT (AA) - Yozgat Doğayı ve Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Ali Ünal ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Ahmet Şimşek'i ziyaret...

YOZGAT (AA) - Yozgat Doğayı ve Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Ali Ünal ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Ahmet Şimşek'i ziyaret etti.

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyetini dile getiren Başkan Şimşek, belediye tarafından yaptırılan sokak hayvanları bakım evinin kısa sürede faaliyete geçeceğini söyledi.

Üçtepeler mevkinde yaptırılan ve 500 sokak hayvanın kalabileceği barınağın 25 bin metrekarelik geniş bir alanı kapsayacağını aktaran Şimşek, "Şu an çevre düzenlemesi yapılan barınakta, sokak hayvanlarının tedavileri ve bakımlarının daha sağlıklı koşullarda yapılacak. Barınakta 2 ve 4 metre genişliğinde toplam 60 kapalı kafes, 35 hayvan kulübesi, depo, jeneratör odası, soğuk hava deposu, idari bina, kazan dairesi ve ısıtma sistemi yer alıyor." dedi.

Yozgat Doğayı ve Hayvanları Koruma Derneği Başkan Yardımcısı Esma Arslan da bakım evinin tam donanımlı bir ambulansa ihtiyacı olduğunu, veterinerlik hizmeti ile sağlık hizmeti veren bir ekibinin yanı sıra, röntgen ve ultrason cihazları ile hayvanların tedavilerinin doğru ve hızlı bir biçimde yapılması isteğinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.