pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Suriyeli Tarım İşçilerine Giyecek Yardımı

01.06.2017 - 16:18, Güncelleme: 01.06.2017 - 16:18
 

Suriyeli Tarım İşçilerine Giyecek Yardımı

SİVAS (AA) - Sivas'ın Akıncılar ilçesinde çadırlarda kalan Suriyeli tarım işçilerine giyecek yardımı yapıldı.Akıncılar Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Akıncılar ilçesinde çadırlarda kalan Suriyeli tarım işçilerine giyecek yardımı yapıldı.Akıncılar Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı üyeleri, çadırlarda yaşayan Suriyeli tarım işçilerine sosyal market aracılığıyla giysi yardımında bulundu."Kimsesizlerin Kimsesiyiz" sloganıyla yardımların devam ettiğini aktaran Kaymakam Akın Karagöz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Suriyeli kardeşlerimiz, resmi izin kapsamında ilçemizde tarım arazilerinde günlük yevmiyeli olarak çalışmaktadırlar.Bizler de devletimizin bizlere verdiği yetkiler çerçevesinde bu ailelerimizin çocuklarına ve kendilerine sosyal marketimizden giysi yardımında bulunduk." dedi.
SİVAS (AA) - Sivas'ın Akıncılar ilçesinde çadırlarda kalan Suriyeli tarım işçilerine giyecek yardımı yapıldı.Akıncılar Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Akıncılar ilçesinde çadırlarda kalan Suriyeli tarım işçilerine giyecek yardımı yapıldı.

Akıncılar Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı üyeleri, çadırlarda yaşayan Suriyeli tarım işçilerine sosyal market aracılığıyla giysi yardımında bulundu.

"Kimsesizlerin Kimsesiyiz" sloganıyla yardımların devam ettiğini aktaran Kaymakam Akın Karagöz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Suriyeli kardeşlerimiz, resmi izin kapsamında ilçemizde tarım arazilerinde günlük yevmiyeli olarak çalışmaktadırlar.

Bizler de devletimizin bizlere verdiği yetkiler çerçevesinde bu ailelerimizin çocuklarına ve kendilerine sosyal marketimizden giysi yardımında bulunduk." dedi.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.