pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Taraftara Ücretsiz Otobüs

01.10.2016 - 16:53, Güncelleme: 01.10.2016 - 16:53
 

Taraftara Ücretsiz Otobüs

SİVAS (AA) - PTT 1. Lig’de mücadele eden Sivasspor'un yarın oynayacağı karşılaşmaya gidecek taraftarları için belediye ücretsiz otobüs kaldıracak.Sivas...

SİVAS (AA) - PTT 1. Lig’de mücadele eden Sivasspor'un yarın oynayacağı karşılaşmaya gidecek taraftarları için belediye ücretsiz otobüs kaldıracak.Sivas Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, yarın saat 16.00’da başlayacak olan Sivasspor-Altınordu maçı için Sivas Belediyesi tarafından tahsis edilen otobüsler taraftarları stadyuma ücretsiz taşıyacak.Sivas Belediyesine ait otobüsler tarihi Jandarma Binası önünden saat 14.30'da servise başlayıp 15.30'a kadar çalışacak.Maç bitiminde ise otobüsler, 18.00'da stadyumdan meydana yine servis yapacak.
SİVAS (AA) - PTT 1. Lig’de mücadele eden Sivasspor'un yarın oynayacağı karşılaşmaya gidecek taraftarları için belediye ücretsiz otobüs kaldıracak.Sivas...

SİVAS (AA) - PTT 1. Lig’de mücadele eden Sivasspor'un yarın oynayacağı karşılaşmaya gidecek taraftarları için belediye ücretsiz otobüs kaldıracak.

Sivas Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, yarın saat 16.00’da başlayacak olan Sivasspor-Altınordu maçı için Sivas Belediyesi tarafından tahsis edilen otobüsler taraftarları stadyuma ücretsiz taşıyacak.

Sivas Belediyesine ait otobüsler tarihi Jandarma Binası önünden saat 14.30'da servise başlayıp 15.30'a kadar çalışacak.

Maç bitiminde ise otobüsler, 18.00'da stadyumdan meydana yine servis yapacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.