pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Vali Davut GÜL, Cami Açılış Törenine Katıldı

01.10.2016 - 16:43, Güncelleme: 01.10.2016 - 16:43
 

Vali Davut GÜL, Cami Açılış Törenine Katıldı

Hayırsever işadamları tarafından yaptırılan Hasan AKSU Camiinin açılışı gerçekleştirildi. Adliye Sarayı arkasındaki Okullar Bölgesi Mevkiinde gerçekleştirilen açılış törenine Sivas Valisi Davut GÜL, il protokolü ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 Hayırsever işadamları tarafından yaptırılan Hasan AKSU Camiinin açılışı gerçekleştirildi. Adliye Sarayı arkasındaki Okullar Bölgesi Mevkiinde gerçekleştirilen açılış törenine Vali Davut GÜL, il protokolü ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kuran-ı Kerim’in okunmasıyla başlayan açılış programı, yapılan konuşmalarla devam etti. Camilerin toplumda ki birliktelik duygusunu güçlendirdiği belirten Vali Davut GÜL: ''Böyle bir güzel eserleri kazandırdıkları için hayırsever işadamımıza teşekkür ediyorum. 100 sene sonra bile burada namaz kılan insanlar kendilerine dua edeceklerdir. Bu anlamda hem çocuklarını tebrik ediyorum hem de böyle çocuklar yetiştirdiği için kendilerini tebrik ediyorum. Camimiz Sivas’ımıza hayırlı, uğurlu olsun.” dedi. Yapılan konuşmalarının ardından dua okunması ile açılış töreni sona erdi. - Sivas
Hayırsever işadamları tarafından yaptırılan Hasan AKSU Camiinin açılışı gerçekleştirildi. Adliye Sarayı arkasındaki Okullar Bölgesi Mevkiinde gerçekleştirilen açılış törenine Sivas Valisi Davut GÜL, il protokolü ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Hayırsever işadamları tarafından yaptırılan Hasan AKSU Camiinin açılışı gerçekleştirildi. Adliye Sarayı arkasındaki Okullar Bölgesi Mevkiinde gerçekleştirilen açılış törenine Vali Davut GÜL, il protokolü ve çok sayıda vatandaş katıldı.
 
Kuran-ı Kerim’in okunmasıyla başlayan açılış programı, yapılan konuşmalarla devam etti.
 
Camilerin toplumda ki birliktelik duygusunu güçlendirdiği belirten Vali Davut GÜL: ''Böyle bir güzel eserleri kazandırdıkları için hayırsever işadamımıza teşekkür ediyorum. 100 sene sonra bile burada namaz kılan insanlar kendilerine dua edeceklerdir. Bu anlamda hem çocuklarını tebrik ediyorum hem de böyle çocuklar yetiştirdiği için kendilerini tebrik ediyorum. Camimiz Sivas’ımıza hayırlı, uğurlu olsun.” dedi.
 
Yapılan konuşmalarının ardından dua okunması ile açılış töreni sona erdi. - Sivas
2016-10-01-16.37.16.png2016-10-01-16.37.43.png
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.