pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivas'ta Halk Otobüsleri Yenilenecek

02.12.2017 - 14:23, Güncelleme: 02.12.2017 - 14:23
 

Sivas'ta Halk Otobüsleri Yenilenecek

SİVAS (AA) - Sivas'ta yeni yılda yenilenecek olan halk otobüsleri için karar toplantısı yapıldı.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Sivas Belediyesi...

SİVAS (AA) - Sivas'ta yeni yılda yenilenecek olan halk otobüsleri için karar toplantısı yapıldı.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Sivas Belediyesi kent içinde toplu taşımayı sağlayan halk otobüslerinin yenilenmesi için çalışma başlattı.Belirlenen bazı modeller vatandaşların beğenisine sunuldu, oylamaya tabi tutuldu.Aracın boyutu, koltuk kapasitesi, yakıt tüketimi ve engelli bireylerin kullanımı açısından sağlayacağı kolaylıklar göz önünde bulundurularak Halk Otobüsçüleri Kooperatifi ile ortak hareket eden Belediye, belirlenen modeller üzerinde karar almak üzere toplantı yaptı.Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi’nde düzenlenen toplantıda konuşan Belediye Başkanı Sami Aydın, şehir içi ulaşımı daha konforlu hale getirmek için yeni yolların açıldığını, yeni alt geçitlerin yapıldığını, caddelerin yenilendiğini belirterek, "Değişim ve gelişimin bir parçası olarak eskiyen halk otobüslerinin yerine yenilerinin alınması gerekiyordu. Müşteri memnuniyeti açısından bu süreç bir zorunluluk oldu." dedi.Halk Otobüsçüleri Kooperatifi Başkanı Davut Yıldırım ise yasa gereği zorunlu olan otobüslerin yenilenmesi için Belediye Başkanı Sami Aydın'ın kendilerine büyük kolaylıklar sağladığını ifade ederek, alınacak yeni araçların hayırlı olması temennisinde bulundu.Daha sonra Kooperatif yetkilisi Murat Kalkan, belirlenen otobüs modelleri ve özelliklerinden bahsetti.Toplantıya mahalle muhtarları, halk otobüsü sahipleri ve şoförler katıldı.
SİVAS (AA) - Sivas'ta yeni yılda yenilenecek olan halk otobüsleri için karar toplantısı yapıldı.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Sivas Belediyesi...

SİVAS (AA) - Sivas'ta yeni yılda yenilenecek olan halk otobüsleri için karar toplantısı yapıldı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Sivas Belediyesi kent içinde toplu taşımayı sağlayan halk otobüslerinin yenilenmesi için çalışma başlattı.

Belirlenen bazı modeller vatandaşların beğenisine sunuldu, oylamaya tabi tutuldu.

Aracın boyutu, koltuk kapasitesi, yakıt tüketimi ve engelli bireylerin kullanımı açısından sağlayacağı kolaylıklar göz önünde bulundurularak Halk Otobüsçüleri Kooperatifi ile ortak hareket eden Belediye, belirlenen modeller üzerinde karar almak üzere toplantı yaptı.

Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi’nde düzenlenen toplantıda konuşan Belediye Başkanı Sami Aydın, şehir içi ulaşımı daha konforlu hale getirmek için yeni yolların açıldığını, yeni alt geçitlerin yapıldığını, caddelerin yenilendiğini belirterek, "Değişim ve gelişimin bir parçası olarak eskiyen halk otobüslerinin yerine yenilerinin alınması gerekiyordu. Müşteri memnuniyeti açısından bu süreç bir zorunluluk oldu." dedi.

Halk Otobüsçüleri Kooperatifi Başkanı Davut Yıldırım ise yasa gereği zorunlu olan otobüslerin yenilenmesi için Belediye Başkanı Sami Aydın'ın kendilerine büyük kolaylıklar sağladığını ifade ederek, alınacak yeni araçların hayırlı olması temennisinde bulundu.

Daha sonra Kooperatif yetkilisi Murat Kalkan, belirlenen otobüs modelleri ve özelliklerinden bahsetti.

Toplantıya mahalle muhtarları, halk otobüsü sahipleri ve şoförler katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.