pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivas'ta Asayiş Uygulaması

02.12.2017 - 14:18, Güncelleme: 02.12.2017 - 14:18
 

Sivas'ta Asayiş Uygulaması

SİVAS (AA) - Sivas'ta "Güvenli Eğitim Uygulaması" adı altında umuma açık yer ve iş yerlerine yönelik asayiş uygulaması yapıldı.Emniyet Müdürlüğünden...

SİVAS (AA) - Sivas'ta "Güvenli Eğitim Uygulaması" adı altında umuma açık yer ve iş yerlerine yönelik asayiş uygulaması yapıldı.Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, 2017-2018 yükseköğretim döneminin başlamasıyla karma ekiplerle il genelinde ve tüm ilçelerde eş zamanlı olarak "Güvenli Eğitim Uygulaması" adı altında kafe, elektronik oyun salonları, internet salonları, park ve bahçeler ile umuma açık yer ve iş yerlerine yönelik uygulama yapıldı.Uygulamalarda 68 ekip ve 297 personel görev aldı. Bin 479 kişinin sorgulandığı uygulamada, 2 kişi hakkında işlem yapıldı.Ayrıca 24 araç kontrol edildi, 2 araç sürücüsüne de 275 lira para cezası uygulandı.
SİVAS (AA) - Sivas'ta "Güvenli Eğitim Uygulaması" adı altında umuma açık yer ve iş yerlerine yönelik asayiş uygulaması yapıldı.Emniyet Müdürlüğünden...

SİVAS (AA) - Sivas'ta "Güvenli Eğitim Uygulaması" adı altında umuma açık yer ve iş yerlerine yönelik asayiş uygulaması yapıldı.

Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, 2017-2018 yükseköğretim döneminin başlamasıyla karma ekiplerle il genelinde ve tüm ilçelerde eş zamanlı olarak "Güvenli Eğitim Uygulaması" adı altında kafe, elektronik oyun salonları, internet salonları, park ve bahçeler ile umuma açık yer ve iş yerlerine yönelik uygulama yapıldı.

Uygulamalarda 68 ekip ve 297 personel görev aldı. Bin 479 kişinin sorgulandığı uygulamada, 2 kişi hakkında işlem yapıldı.

Ayrıca 24 araç kontrol edildi, 2 araç sürücüsüne de 275 lira para cezası uygulandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.