pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ramazan Bayramı'na Doğru

23.06.2017 - 11:28, Güncelleme: 23.06.2017 - 11:28
 

Ramazan Bayramı'na Doğru

Sivas Belediye Başkanı Aydın, mesaj yayımladı

SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Başkan Aydın, mesajında, on bir ayın sultanı ramazanı geride bırakarak bayrama kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.Aydın, şunları kaydetti:"Bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Ramazan’ın İslam alemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum. Ramazan Bayramı vesilesiyle Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmasın diyor, tüm hemşehrilerimin Ramazan Bayramı'nı kutluyorum."
Sivas Belediye Başkanı Aydın, mesaj yayımladı

SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başkan Aydın, mesajında, on bir ayın sultanı ramazanı geride bırakarak bayrama kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Aydın, şunları kaydetti:

"Bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Ramazan’ın İslam alemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum. Ramazan Bayramı vesilesiyle Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmasın diyor, tüm hemşehrilerimin Ramazan Bayramı'nı kutluyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.