pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kaymakamlıktan Şehit Ve Gazi Yakınlarına İftar

23.06.2017 - 11:18, Güncelleme: 23.06.2017 - 11:18
 

Kaymakamlıktan Şehit Ve Gazi Yakınlarına İftar

ANKARA (AA) - Kıcılcahamam Kaymakamlığınca şehit ve gazi yakınları için iftar programı düzenlendi. İlçedeki bir restoranda düzenlenen iftara, Kaymakam...

ANKARA (AA) - Kıcılcahamam Kaymakamlığınca şehit ve gazi yakınları için iftar programı düzenlendi. İlçedeki bir restoranda düzenlenen iftara, Kaymakam Mehmet Yıldız ve eşi Şenel Yıldız, Belediye Başkanı Muhittin Güney, Cumhuriyet Başsavcısı Vural Eker, İlçe Jandarma Komutanı Kadir Bilgi, İlçe Emniyet Müdürü Erol Dağdelen, İlçe Müftüsü Selçuk Kılıçbay ile gazi ve şehit yakınları katıldı. Programda Kaymakam Yıldız ve Belediye Başkanı Güney, şehit ve gazi yakınlarıyla yakından ilgilenerek sorunlarını dinledi. Program, Müftü Kılıçbay'ın okuduğu duanın ardından sona erdi.
ANKARA (AA) - Kıcılcahamam Kaymakamlığınca şehit ve gazi yakınları için iftar programı düzenlendi. İlçedeki bir restoranda düzenlenen iftara, Kaymakam...

ANKARA (AA) - Kıcılcahamam Kaymakamlığınca şehit ve gazi yakınları için iftar programı düzenlendi.

İlçedeki bir restoranda düzenlenen iftara, Kaymakam Mehmet Yıldız ve eşi Şenel Yıldız, Belediye Başkanı Muhittin Güney, Cumhuriyet Başsavcısı Vural Eker, İlçe Jandarma Komutanı Kadir Bilgi, İlçe Emniyet Müdürü Erol Dağdelen, İlçe Müftüsü Selçuk Kılıçbay ile gazi ve şehit yakınları katıldı.

Programda Kaymakam Yıldız ve Belediye Başkanı Güney, şehit ve gazi yakınlarıyla yakından ilgilenerek sorunlarını dinledi.

Program, Müftü Kılıçbay'ın okuduğu duanın ardından sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.