pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Pamukkale Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı

30.01.2017 - 12:48, Güncelleme: 30.01.2017 - 12:48
 

Pamukkale Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı

DENİZLİ (AA) - Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol Bölgesel A Ligi'nde mücadele eden Pamukkale Belediyespor Tekerlekli...

DENİZLİ (AA) - Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol Bölgesel A Ligi'nde mücadele eden Pamukkale Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, Eskişehir Engelliler Spor Basketbol Takımı'nı 73-33 mağlup etti. Hasan Güngör Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmada, ilk periyodu Eskişehir takımı 10-9, devreyi ise Pamukkale Belediyespor 19-18 önde tamamladı.Üçüncü periyodu 42-27 kazanan Pamukkale Belediyespor, maç sonu rakibini 73-33 yendi. Pamukkale Belediyesi, bu sonuçla son 3 maçını da kazanmış oldu. Müsabakayı, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ile Başkan Yardımcıları Selim Arkan ve Adnan Kaya da izledi. Gürlesin, maç sonunda sporcuları kutladı.Belediye olarak engellilerin her zaman yanlarında olduklarını ifade eden Başkan Gürlesin, şunları söyledi: "2015 yılında kurduğumuz Pamukkale Belediyespor kulübünün ilk branşını tekerlekli sandalye basketbol olarak belirledik. Bu takımımız geçen sezonu hazırlık olarak geçirdi. Geçen sezondan eksiklerimizi gördük, daha iyi olmak için çalışmalar yapıyoruz. Son 3 maçımızı kazandık. Biz farklı bir belediye olduğumuzu bu tür etkinliklerle gösteriyoruz. Pamukkale Belediyesi olarak her zaman engellilerin yanındayız. Denizlileri bu maçlarda takımın yanında olmaya davet ediyoruz."
DENİZLİ (AA) - Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol Bölgesel A Ligi'nde mücadele eden Pamukkale Belediyespor Tekerlekli...

DENİZLİ (AA) - Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol Bölgesel A Ligi'nde mücadele eden Pamukkale Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, Eskişehir Engelliler Spor Basketbol Takımı'nı 73-33 mağlup etti.

Hasan Güngör Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmada, ilk periyodu Eskişehir takımı 10-9, devreyi ise Pamukkale Belediyespor 19-18 önde tamamladı.

Üçüncü periyodu 42-27 kazanan Pamukkale Belediyespor, maç sonu rakibini 73-33 yendi.

Pamukkale Belediyesi, bu sonuçla son 3 maçını da kazanmış oldu.

Müsabakayı, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ile Başkan Yardımcıları Selim Arkan ve Adnan Kaya da izledi. Gürlesin, maç sonunda sporcuları kutladı.

Belediye olarak engellilerin her zaman yanlarında olduklarını ifade eden Başkan Gürlesin, şunları söyledi:

"2015 yılında kurduğumuz Pamukkale Belediyespor kulübünün ilk branşını tekerlekli sandalye basketbol olarak belirledik. Bu takımımız geçen sezonu hazırlık olarak geçirdi. Geçen sezondan eksiklerimizi gördük, daha iyi olmak için çalışmalar yapıyoruz. Son 3 maçımızı kazandık. Biz farklı bir belediye olduğumuzu bu tür etkinliklerle gösteriyoruz. Pamukkale Belediyesi olarak her zaman engellilerin yanındayız. Denizlileri bu maçlarda takımın yanında olmaya davet ediyoruz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.