pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Hırsızlık Şüphelileri Uyurken Yakalandı

30.01.2017 - 12:38, Güncelleme: 30.01.2017 - 12:38
 

Hırsızlık Şüphelileri Uyurken Yakalandı

Kırşehir'de cami, ev ve iş yerlerinden hırsızlık yaptıkları iddia edilen 2 zanlı, pansiyonda uyurken gözaltına alındı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de son 10 günde cami, ev ve iş yerlerinden hırsızlık yaptıkları öne sürülen 2 şüpheli, kaldıkları pansiyonda yakalandı.Kent merkezinde camiden halı, ısıtıcı, farklı adreslerden 3 motosiklet, Terme Caddesi'nde 2 iş yerinden bilgisayar, tüfek ve fişek, Medrese ve Ahi Evran mahallelerinde 3 evden televizyon, 2 kuru sıkı tabanca, mermi, pazar yerinden kıyafet çalınması olaylarını araştıran polis ekipleri, güvenlik kamerası kayıtlarından şüphelilerin H.K (16) ve H.D (15) olduğu tespit etti.MOBESE görüntülerinden bir pansiyonda kaldıkları belirlenen zanlılar, uykudayken yakalandı.Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edilen şüphelilerin, çaldıkları eşyalardan bazılarını sattıkları öğrenildi.Bu arada, konaklayanların kimlik bilgilerini bildirmediği gerekçesiyle pansiyon işletmecisine 10 bin lira ceza verildi.
Kırşehir'de cami, ev ve iş yerlerinden hırsızlık yaptıkları iddia edilen 2 zanlı, pansiyonda uyurken gözaltına alındı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de son 10 günde cami, ev ve iş yerlerinden hırsızlık yaptıkları öne sürülen 2 şüpheli, kaldıkları pansiyonda yakalandı.

Kent merkezinde camiden halı, ısıtıcı, farklı adreslerden 3 motosiklet, Terme Caddesi'nde 2 iş yerinden bilgisayar, tüfek ve fişek, Medrese ve Ahi Evran mahallelerinde 3 evden televizyon, 2 kuru sıkı tabanca, mermi, pazar yerinden kıyafet çalınması olaylarını araştıran polis ekipleri, güvenlik kamerası kayıtlarından şüphelilerin H.K (16) ve H.D (15) olduğu tespit etti.

MOBESE görüntülerinden bir pansiyonda kaldıkları belirlenen zanlılar, uykudayken yakalandı.

Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edilen şüphelilerin, çaldıkları eşyalardan bazılarını sattıkları öğrenildi.

Bu arada, konaklayanların kimlik bilgilerini bildirmediği gerekçesiyle pansiyon işletmecisine 10 bin lira ceza verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.