pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

"Onlar Da Buradaydı" Projesi

22.12.2017 - 16:48, Güncelleme: 22.12.2017 - 16:48
 

"Onlar Da Buradaydı" Projesi

SİVAS (AA) - Sivas Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan "Onlar da buradaydı" projesi kapsamında, Gemerek Şehit Ahmet Karahan Mesleki ve Teknik...

SİVAS (AA) - Sivas Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan "Onlar da buradaydı" projesi kapsamında, Gemerek Şehit Ahmet Karahan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından söyleşi düzenlendi.Okuldan yapılan açıklamada, proje kapsamında düzenlenen söyleşiye katılan Gemerek Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Gültekin Tunar, öğrencilerle buluştu. Okulun konferans salonunda düzenlenen söyleşide, Gemerek'te esnaf olmanın kolaylıklarından ve zorluklarından bahseden Tunar, öğrencilerin sorularını da cevapladı. Tunar, öğrencilere tavsiyelerde bulunarak, başarının sırrının çalışmak olduğunu vurguladı.
SİVAS (AA) - Sivas Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan "Onlar da buradaydı" projesi kapsamında, Gemerek Şehit Ahmet Karahan Mesleki ve Teknik...

SİVAS (AA) - Sivas Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan "Onlar da buradaydı" projesi kapsamında, Gemerek Şehit Ahmet Karahan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından söyleşi düzenlendi.

Okuldan yapılan açıklamada, proje kapsamında düzenlenen söyleşiye katılan Gemerek Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Gültekin Tunar, öğrencilerle buluştu.

Okulun konferans salonunda düzenlenen söyleşide, Gemerek'te esnaf olmanın kolaylıklarından ve zorluklarından bahseden Tunar, öğrencilerin sorularını da cevapladı.

Tunar, öğrencilere tavsiyelerde bulunarak, başarının sırrının çalışmak olduğunu vurguladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.