pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Hafik'te "Sağlıklı Yaşam Ve İlk Yardım" Semineri

22.12.2017 - 16:43, Güncelleme: 22.12.2017 - 16:43
 

Hafik'te "Sağlıklı Yaşam Ve İlk Yardım" Semineri

SİVAS (AA) - Hafik ilçesinde "Sağlıklı Yaşam ve İlk Yardım" konulu seminer düzenlendi. Seminer, Cumhuriyet Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi ve Hafik...

SİVAS (AA) - Hafik ilçesinde "Sağlıklı Yaşam ve İlk Yardım" konulu seminer düzenlendi. Seminer, Cumhuriyet Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi ve Hafik Kamer Örnek Meslek Yüksekokulu işbirliğiyle Hafik Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonu'nda yapıldı. Hafik Kamer Örnek Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Bahar Türkmenoğlu ve Cumhuriyet Üniversitesi Onkoloji Bölümünde hemşirelik yapan Ayşe Sarı, seminere konuşmacı olarak katıldı. Türkmenoğlu, bilinçli ilk yardım ve yanlış uygulamaların oluşturacağı tehlikeler hakkında bilgi verdi. Sarı ise kanserde erken teşhisin önemine dikkati çekerek, hastalığın sebepleri ve korunma yöntemleri hakkında bilgi aktardı. Seminere, Hafik Belediye Başkanı Mitat İlhan, AK Parti Hafik İlçe Başkanı Habip Görler ve vatandaşlar katıldı.
SİVAS (AA) - Hafik ilçesinde "Sağlıklı Yaşam ve İlk Yardım" konulu seminer düzenlendi. Seminer, Cumhuriyet Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi ve Hafik...

SİVAS (AA) - Hafik ilçesinde "Sağlıklı Yaşam ve İlk Yardım" konulu seminer düzenlendi.

Seminer, Cumhuriyet Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi ve Hafik Kamer Örnek Meslek Yüksekokulu işbirliğiyle Hafik Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonu'nda yapıldı.

Hafik Kamer Örnek Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Bahar Türkmenoğlu ve Cumhuriyet Üniversitesi Onkoloji Bölümünde hemşirelik yapan Ayşe Sarı, seminere konuşmacı olarak katıldı.

Türkmenoğlu, bilinçli ilk yardım ve yanlış uygulamaların oluşturacağı tehlikeler hakkında bilgi verdi.

Sarı ise kanserde erken teşhisin önemine dikkati çekerek, hastalığın sebepleri ve korunma yöntemleri hakkında bilgi aktardı.

Seminere, Hafik Belediye Başkanı Mitat İlhan, AK Parti Hafik İlçe Başkanı Habip Görler ve vatandaşlar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.