pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kurban Bayramı'na Doğru

09.09.2016 - 18:33, Güncelleme: 09.09.2016 - 18:33
 

Kurban Bayramı'na Doğru

SİVAS (AA) - Sivas Ticaret Borsası Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu, Sivas Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Yüksel Demirgil ve Cem Vakfı Sivas Şube...

SİVAS (AA) - Sivas Ticaret Borsası Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu, Sivas Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Yüksel Demirgil ve Cem Vakfı Sivas Şube Başkanı Ali Dağ, Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.Hastaoğlu, mesajında, dünyada ve Türkiye'de terör olaylarının yaşandığı bir ortamda Kurban Bayramı'nın yarattığı maneviyat ortamının önemine değinerek, "Bayramlar vesilesiyle Türk milleti olarak birliğimizi, beraberliğimizi, sevgimizi, saygımızı geliştirmek, pekiştirmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.Bayramların dayanışma, paylaşma ve kardeşlik duygularının en üst noktada yaşandığı günler olduğunu ifade eden Hastaoğlu, "Bayramda yakın çevremizden başlayarak, ülkemizde ve dünyanın değişik yerlerinde muhtaç durumda bulunan insanlara yardım elini uzatmalı, onlara yalnız olmadıklarını hissettirmeli, bayramın coşkusunu onların da yaşamalarını sağlamalıyız." ifadelerini kullandı. Demirgil de mesajında, Kurban Bayramı’na bir kez daha kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.Bayramların önemine dikkati çeken Demirgil, şunları kaydetti:"Bayramlar, birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu pekiştiren dayanışma ve paylaşma duygularını en üst düzeyde hissetmemize neden olan müstesna günlerimizdir. Bayramlar berekettir, umuttur, özlemdir. Bayramlar yarınlara hayırlar taşıyan niyettir. Bayramlar, dini ve milli günlerimiz milletimizin birlik, beraberlik, barış ve huzur içerisinde yaşamasını sağlayan özel günlerdir."Dağ, her zamankinden daha çok ihtiyaç duyulan huzur, barış, kardeşlik, sevgi ve hoşgörünün bayramlarda zirve yaptığını ifade etti.Bayramlarda zirve yapan bu insanlık değerlerinin bayram sonrasında da kökleşerek devam etmesinin en büyük arzusu ve duası olduğunu belirten Dağ, "Bu duygu ve düşüncelerle mübarek Kurban Bayramı'nın, milletçe yaşamakta olduğumuz sıkıntıların giderilmesine vesile olmasını, kardeşlik, sevgi ve hoşgörünün boy gösterdiği bir iklimin oluşmasına katkı sağlamasını, İslam aleminin Kurban Bayramı'nı en içten dileklerimle kutlar, sağlık ve mutluluk içerisinde nice bayramlar dilerim." ifadelerini kullandı.
SİVAS (AA) - Sivas Ticaret Borsası Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu, Sivas Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Yüksel Demirgil ve Cem Vakfı Sivas Şube...

SİVAS (AA) - Sivas Ticaret Borsası Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu, Sivas Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Yüksel Demirgil ve Cem Vakfı Sivas Şube Başkanı Ali Dağ, Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Hastaoğlu, mesajında, dünyada ve Türkiye'de terör olaylarının yaşandığı bir ortamda Kurban Bayramı'nın yarattığı maneviyat ortamının önemine değinerek, "Bayramlar vesilesiyle Türk milleti olarak birliğimizi, beraberliğimizi, sevgimizi, saygımızı geliştirmek, pekiştirmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Bayramların dayanışma, paylaşma ve kardeşlik duygularının en üst noktada yaşandığı günler olduğunu ifade eden Hastaoğlu, "Bayramda yakın çevremizden başlayarak, ülkemizde ve dünyanın değişik yerlerinde muhtaç durumda bulunan insanlara yardım elini uzatmalı, onlara yalnız olmadıklarını hissettirmeli, bayramın coşkusunu onların da yaşamalarını sağlamalıyız." ifadelerini kullandı.

Demirgil de mesajında, Kurban Bayramı’na bir kez daha kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Bayramların önemine dikkati çeken Demirgil, şunları kaydetti:

"Bayramlar, birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu pekiştiren dayanışma ve paylaşma duygularını en üst düzeyde hissetmemize neden olan müstesna günlerimizdir. Bayramlar berekettir, umuttur, özlemdir. Bayramlar yarınlara hayırlar taşıyan niyettir. Bayramlar, dini ve milli günlerimiz milletimizin birlik, beraberlik, barış ve huzur içerisinde yaşamasını sağlayan özel günlerdir."

Dağ, her zamankinden daha çok ihtiyaç duyulan huzur, barış, kardeşlik, sevgi ve hoşgörünün bayramlarda zirve yaptığını ifade etti.

Bayramlarda zirve yapan bu insanlık değerlerinin bayram sonrasında da kökleşerek devam etmesinin en büyük arzusu ve duası olduğunu belirten Dağ, "Bu duygu ve düşüncelerle mübarek Kurban Bayramı'nın, milletçe yaşamakta olduğumuz sıkıntıların giderilmesine vesile olmasını, kardeşlik, sevgi ve hoşgörünün boy gösterdiği bir iklimin oluşmasına katkı sağlamasını, İslam aleminin Kurban Bayramı'nı en içten dileklerimle kutlar, sağlık ve mutluluk içerisinde nice bayramlar dilerim." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.