pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kızılırmak Projesi

09.09.2016 - 18:18, Güncelleme: 09.09.2016 - 18:18
 

Kızılırmak Projesi

SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Kızılırmak Projesi'nde önemli aşama kaydettiklerini belirtti.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya...

SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Kızılırmak Projesi'nde önemli aşama kaydettiklerini belirtti.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Sivas Belediyesi, Kızılırmak Projesi’nde adım adım ilerliyor.Kızılırmak için yarışma projesini gerçekleştiren belediye, projenin en önemli aşamalarından biri olan kolektör hattının yapılabilmesi için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile ortak hareket ediyor.Kızılırmak'ın kuzey ve güney şeridinden geçerek şehrin doğusunda planlanan Seyfebeli Sanayi Sitesi’ne kadar uzanacak olan kolektör hattının yapımı için Avrupa Birliği’nden hibe almaya hazırlanan belediye, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı AB Yatırımları Dairesi Başkanlığı'ndan yaklaşık 30 milyon avro hibe kredi almayı hedefliyor. Proje danışmanlık ihalesini kazanan firma yetkilileri ve belediyenin ilgili birim müdürlerinin katılımıyla bir değerlendirme toplantısı düzenleyen Belediye Başkan Sami Aydın, projede gelinen aşamanın çok önemli olduğunu kaydetti. Kızılırmak’ın çok kapsamlı bir proje olduğuna değinen Aydın, "Kuzey ve güney sahil ana kolektör hatları çok büyük bir önem taşıyor. Bu sadece Kızılırmak için değil, Seyfebeli Küçük Sanayi Sitesi için de çok büyük önem arz eden bir proje. Hatta mevcut Organize Sanayi Bölgesi’ni de bu kapsama aldık. Sivas’ın özellikle kuzey ve doğu bölümünde gelecekte nüfusun artmasını ön görerek bu yatırım planını yaptık." ifadelerini kullandı.Kardeşler, Eğriköprü, Karşıyaka ve İmaret mahallerinin hepsinin ihtiyacını karşılayacak bir proje olduğunu vurgulayan Aydın, "Gelinen aşamayı çok önemli olarak görüyorum. İnşallah büyük, kapsamlı bir hibe programından Sivasımız yararlanacak. İhalemiz ve projemiz sonuçlandıktan sonra da uygulama kısmını Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız ile yürüteceğiz." değerlendirmesinde bulundu.
SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Kızılırmak Projesi'nde önemli aşama kaydettiklerini belirtti.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya...

SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Kızılırmak Projesi'nde önemli aşama kaydettiklerini belirtti.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Sivas Belediyesi, Kızılırmak Projesi’nde adım adım ilerliyor.

Kızılırmak için yarışma projesini gerçekleştiren belediye, projenin en önemli aşamalarından biri olan kolektör hattının yapılabilmesi için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile ortak hareket ediyor.

Kızılırmak'ın kuzey ve güney şeridinden geçerek şehrin doğusunda planlanan Seyfebeli Sanayi Sitesi’ne kadar uzanacak olan kolektör hattının yapımı için Avrupa Birliği’nden hibe almaya hazırlanan belediye, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı AB Yatırımları Dairesi Başkanlığı'ndan yaklaşık 30 milyon avro hibe kredi almayı hedefliyor.

Proje danışmanlık ihalesini kazanan firma yetkilileri ve belediyenin ilgili birim müdürlerinin katılımıyla bir değerlendirme toplantısı düzenleyen Belediye Başkan Sami Aydın, projede gelinen aşamanın çok önemli olduğunu kaydetti.

Kızılırmak’ın çok kapsamlı bir proje olduğuna değinen Aydın, "Kuzey ve güney sahil ana kolektör hatları çok büyük bir önem taşıyor. Bu sadece Kızılırmak için değil, Seyfebeli Küçük Sanayi Sitesi için de çok büyük önem arz eden bir proje. Hatta mevcut Organize Sanayi Bölgesi’ni de bu kapsama aldık. Sivas’ın özellikle kuzey ve doğu bölümünde gelecekte nüfusun artmasını ön görerek bu yatırım planını yaptık." ifadelerini kullandı.

Kardeşler, Eğriköprü, Karşıyaka ve İmaret mahallerinin hepsinin ihtiyacını karşılayacak bir proje olduğunu vurgulayan Aydın, "Gelinen aşamayı çok önemli olarak görüyorum. İnşallah büyük, kapsamlı bir hibe programından Sivasımız yararlanacak. İhalemiz ve projemiz sonuçlandıktan sonra da uygulama kısmını Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız ile yürüteceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.