pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Konya'da Pkk/kck Operasyonu

01.12.2017 - 14:38, Güncelleme: 01.12.2017 - 14:38
 

Konya'da Pkk/kck Operasyonu

Sosyal medya aracılığıyla terör örgütü propagandası yaptığı ve devlet büyüklerine hareket ettiği iddiasıyla 6 zanlı tutuklandı

KONYA (AA) - Konya'da, jandarma ekiplerince düzenlenen 2 operasyonda, sosyal medya aracılığıyla terör örgütü PKK/KCK'nın propagandasını yaptığı ve devlet büyüklerine hareket ettiği öne sürülen 6 kişi tutuklandı. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Kulu ilçe merkezi ve Karacadağ Mahallesi ile Karatay ilçesine bağlı Erler Mahallesi'nde, sosyal medya aracılığıyla bölücü terör örgütünün propagandasını yaptığı ve devlet büyüklerine hareket ettiği öne sürülen zanlıların yakalanması için çalışma başlattı. Belirlenen adreslere eş zamanlı baskın düzenleyen jandarma ekipleri, T.D. (33), F.Ö. (36), A.A. (40), H.A. (35), F.S. (37) ve H.Y'yi (58) gözaltına aldı. İfadesi alındıktan sonra adliyeye sevk edilen 6 zanlı tutuklandı.
Sosyal medya aracılığıyla terör örgütü propagandası yaptığı ve devlet büyüklerine hareket ettiği iddiasıyla 6 zanlı tutuklandı

KONYA (AA) - Konya'da, jandarma ekiplerince düzenlenen 2 operasyonda, sosyal medya aracılığıyla terör örgütü PKK/KCK'nın propagandasını yaptığı ve devlet büyüklerine hareket ettiği öne sürülen 6 kişi tutuklandı.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Kulu ilçe merkezi ve Karacadağ Mahallesi ile Karatay ilçesine bağlı Erler Mahallesi'nde, sosyal medya aracılığıyla bölücü terör örgütünün propagandasını yaptığı ve devlet büyüklerine hareket ettiği öne sürülen zanlıların yakalanması için çalışma başlattı.

Belirlenen adreslere eş zamanlı baskın düzenleyen jandarma ekipleri, T.D. (33), F.Ö. (36), A.A. (40), H.A. (35), F.S. (37) ve H.Y'yi (58) gözaltına aldı.

İfadesi alındıktan sonra adliyeye sevk edilen 6 zanlı tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.