pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Karakeçili'de "Mevlid-i Nebi" Programı

01.12.2017 - 14:38, Güncelleme: 01.12.2017 - 14:38
 

Karakeçili'de "Mevlid-i Nebi" Programı

KIRIKKALE (AA) - Karakeçili ilçesinde, "Mevlid-i Nebi" programı düzenlendi. Karakeçili Ortaokulu Konferans Salonu'nda düzenlenen ve Kur'an-ı Kerim tilavetiyle...

KIRIKKALE (AA) - Karakeçili ilçesinde, "Mevlid-i Nebi" programı düzenlendi. Karakeçili Ortaokulu Konferans Salonu'nda düzenlenen ve Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda, okul müdürü Ali Vurgun,Hz. Muhammed'in doğumu, çocukluğu ve örnek yaşamı hakkında konuşma yaptı.Sinevizyon gösterisinin yapıldığı programda, öğrenciler tarafından Hz. Muhammed'i anlatan şiirler ve ilahiler okundu.Veda hutbesinin okunmasının ardından, öğrenciler tarafından hazırlanan hadis damlaları adlı gösteri izlendi.Programa, Kaymakam Halil İbrahim Köroğlu ile vatandaşlar katıldı.
KIRIKKALE (AA) - Karakeçili ilçesinde, "Mevlid-i Nebi" programı düzenlendi. Karakeçili Ortaokulu Konferans Salonu'nda düzenlenen ve Kur'an-ı Kerim tilavetiyle...

KIRIKKALE (AA) - Karakeçili ilçesinde, "Mevlid-i Nebi" programı düzenlendi.

Karakeçili Ortaokulu Konferans Salonu'nda düzenlenen ve Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda, okul müdürü Ali Vurgun,Hz. Muhammed'in doğumu, çocukluğu ve örnek yaşamı hakkında konuşma yaptı.

Sinevizyon gösterisinin yapıldığı programda, öğrenciler tarafından Hz. Muhammed'i anlatan şiirler ve ilahiler okundu.

Veda hutbesinin okunmasının ardından, öğrenciler tarafından hazırlanan hadis damlaları adlı gösteri izlendi.

Programa, Kaymakam Halil İbrahim Köroğlu ile vatandaşlar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.