pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kayseri'deki Cinayet

09.12.2017 - 13:53, Güncelleme: 09.12.2017 - 13:53
 

Kayseri'deki Cinayet

Tartıştığı damadını av tüfeğiyle öldüren kayınbaba tutuklandı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de tartıştığı damadını av tüfeğiyle öldüren zanlı tutuklandı.Merkez Melikgazi ilçesi Küçükali Mahallesi'nde ailevi sebepten dolayı bina önünde tartıştığı damadı Adnan Fidan'ı (56) av tüfeğiyle öldürdüğü iddiasıyla Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alınan Arif M'nin (84), emniyetteki işlemleri tamamlandı.Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.Arif M'nin, evli olduğu halde bir evlilik daha yapmak istemesine karşı çıkan damadıyla tartıştığı ve zanlının daha önce evlilik vaadiyle dolandırıldığı iddia edilmişti.
Tartıştığı damadını av tüfeğiyle öldüren kayınbaba tutuklandı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de tartıştığı damadını av tüfeğiyle öldüren zanlı tutuklandı.

Merkez Melikgazi ilçesi Küçükali Mahallesi'nde ailevi sebepten dolayı bina önünde tartıştığı damadı Adnan Fidan'ı (56) av tüfeğiyle öldürdüğü iddiasıyla Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alınan Arif M'nin (84), emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Arif M'nin, evli olduğu halde bir evlilik daha yapmak istemesine karşı çıkan damadıyla tartıştığı ve zanlının daha önce evlilik vaadiyle dolandırıldığı iddia edilmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.