pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Abd'nin Kudüs'ü "İsrail'in Başkenti" Olarak Tanımasına Tepkiler

09.12.2017 - 13:48, Güncelleme: 09.12.2017 - 13:48
 

Abd'nin Kudüs'ü "İsrail'in Başkenti" Olarak Tanımasına Tepkiler

ANKARA (AA) - Şereflikoçhisar ilçesindeki sivil toplum kuruluşları, yaptıkları ortak açıklamayla, ABD'nin Kudüs'ü "İsrail'in başkenti" olarak tanımasını...

ANKARA (AA) - Şereflikoçhisar ilçesindeki sivil toplum kuruluşları, yaptıkları ortak açıklamayla, ABD'nin Kudüs'ü "İsrail'in başkenti" olarak tanımasını protesto etti. İlçedeki çeşitli sivil toplum örgütlerine üye bir grup, Tuzgölü Meydanı'nda toplandı. Burada grub adına basın açıklamasını okuyan Eğitim Bir-Sen İlçe Temsilcisi Üzeyir Çetin, Müslümanların ilk kıblesi olan Mescid-i Aksa'nın fiili olarak işgal edildiğini söyledi. Kudüs ile ilgili böyle hadsiz ve hukuksuz bir tasarrufun ABD'yi de İsrail’i de hiç ummadıkları bir neticeyle karşı karşıya bırakacağını belirten Çetin, "ABD, Afganistan'dan Irak'a, Suriye'den Libya'ya İslam coğrafyasını kana boyayan seri bir katildir." dedi. Bir yerde masum sivillerin hedef alındığı saldırılar varsa, tetiği çeken hangi örgüt olursa olsun, arkasındaki azmettiricilerin ABD ve İsrail olduğunu ifade eden Çetin, şunları kaydetti:"Kadim bir İslam şehri olan Kudüs'ü, ilk kıblemiz olan Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak nitelendirmek ABD'nin bu coğrafyadaki tüm varlığının ve ilişkilerinin ciddi bir biçimde sorgulanacağı yeni bir süreci başlatacaktır. Siyonist kukla Trump, kısa sürede nasıl bir yanlışın içinde olduğunun farkına varacaktır. Kudüs bizim onurumuzdur, iffetimizdir. Kudüs'ü başkent olarak tanıyacağını ve büyükelçiliğini Kudüs'e taşıyacağını beyan eden Amerika'dır. O zaman yaptırımların da öfke selinin de ilk muhatabı Amerika olmalıdır."
ANKARA (AA) - Şereflikoçhisar ilçesindeki sivil toplum kuruluşları, yaptıkları ortak açıklamayla, ABD'nin Kudüs'ü "İsrail'in başkenti" olarak tanımasını...

ANKARA (AA) - Şereflikoçhisar ilçesindeki sivil toplum kuruluşları, yaptıkları ortak açıklamayla, ABD'nin Kudüs'ü "İsrail'in başkenti" olarak tanımasını protesto etti.

İlçedeki çeşitli sivil toplum örgütlerine üye bir grup, Tuzgölü Meydanı'nda toplandı.

Burada grub adına basın açıklamasını okuyan Eğitim Bir-Sen İlçe Temsilcisi Üzeyir Çetin, Müslümanların ilk kıblesi olan Mescid-i Aksa'nın fiili olarak işgal edildiğini söyledi.

Kudüs ile ilgili böyle hadsiz ve hukuksuz bir tasarrufun ABD'yi de İsrail’i de hiç ummadıkları bir neticeyle karşı karşıya bırakacağını belirten Çetin, "ABD, Afganistan'dan Irak'a, Suriye'den Libya'ya İslam coğrafyasını kana boyayan seri bir katildir." dedi.

Bir yerde masum sivillerin hedef alındığı saldırılar varsa, tetiği çeken hangi örgüt olursa olsun, arkasındaki azmettiricilerin ABD ve İsrail olduğunu ifade eden Çetin, şunları kaydetti:

"Kadim bir İslam şehri olan Kudüs'ü, ilk kıblemiz olan Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak nitelendirmek ABD'nin bu coğrafyadaki tüm varlığının ve ilişkilerinin ciddi bir biçimde sorgulanacağı yeni bir süreci başlatacaktır. Siyonist kukla Trump, kısa sürede nasıl bir yanlışın içinde olduğunun farkına varacaktır. Kudüs bizim onurumuzdur, iffetimizdir. Kudüs'ü başkent olarak tanıyacağını ve büyükelçiliğini Kudüs'e taşıyacağını beyan eden Amerika'dır. O zaman yaptırımların da öfke selinin de ilk muhatabı Amerika olmalıdır."



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.