pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Karayolları Güvenliği Ve Trafik Haftası

09.05.2017 - 15:03, Güncelleme: 09.05.2017 - 15:03
 

Karayolları Güvenliği Ve Trafik Haftası

ANKARA (AA) - Şereflikoçhisar İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Büro Amirliği’nde görev yapan polisler, Şoförler Odası Başkanı Mustafa Alıcı...

ANKARA (AA) - Şereflikoçhisar İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Büro Amirliği’nde görev yapan polisler, Şoförler Odası Başkanı Mustafa Alıcı ile minibüs esnafını ziyaret etti. Karayolları Güvenliği ve Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında, İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Büro Amirliği’nde görevli polisler, Şoförler Odası Başkanı Alıcı ile birlikte ilçede minibüsçülük yapan esnafı ziyaret etti. Trafik polis memuru Turan Kayalar, yaptığı açıklamada, bu seneki trafik haftası kutlamalarının, "Uyduğumuz her trafik kuralı, birbirimize duyduğumuz saygının ifadesidir" sloganıyla gerçekleştirileceğini belirtti. Şoförler Odası Başkanı Mustafa Alıcı ise ilçede trafik yoğunluğunun bulunduğu noktalara MOBESE kameralarının monte edildiğini hatırlatarak, araç sürücülerinin saygı ve sevgi çerçevesinde trafikte seyir etmeleri gerektiğini dile getirdi.
ANKARA (AA) - Şereflikoçhisar İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Büro Amirliği’nde görev yapan polisler, Şoförler Odası Başkanı Mustafa Alıcı...

ANKARA (AA) - Şereflikoçhisar İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Büro Amirliği’nde görev yapan polisler, Şoförler Odası Başkanı Mustafa Alıcı ile minibüs esnafını ziyaret etti.

Karayolları Güvenliği ve Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında, İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Büro Amirliği’nde görevli polisler, Şoförler Odası Başkanı Alıcı ile birlikte ilçede minibüsçülük yapan esnafı ziyaret etti.

Trafik polis memuru Turan Kayalar, yaptığı açıklamada, bu seneki trafik haftası kutlamalarının, "Uyduğumuz her trafik kuralı, birbirimize duyduğumuz saygının ifadesidir" sloganıyla gerçekleştirileceğini belirtti.

Şoförler Odası Başkanı Mustafa Alıcı ise ilçede trafik yoğunluğunun bulunduğu noktalara MOBESE kameralarının monte edildiğini hatırlatarak, araç sürücülerinin saygı ve sevgi çerçevesinde trafikte seyir etmeleri gerektiğini dile getirdi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.