pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Uyuşturucu Ticaretine 12 Yıl Hapis

09.05.2017 - 15:03, Güncelleme: 09.05.2017 - 15:03
 

Uyuşturucu Ticaretine 12 Yıl Hapis

Kayseri'de "uyuşturucu madde ticareti yapmak veya sağlamak" suçundan yargılanan 4 sanıktan ikisine, 12 yıl 6'şar ay hapis ve bin 500'er lira adli para cezası verildi

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de "uyuşturucu madde ticareti yapmak veya sağlamak" suçundan yargılanan 4 sanıktan ikisi, 12 yıl 6'şar ay hapis ve bin 500'er lira adli para cezasına çarptırıldı.Kayseri 1. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, tutuklu sanıklar Y.V, S.V, başka suçtan hükümlü İ.A. ile tutuksuz sanık A.D. ve avukatları katıldı.Sanık S.V, savunmasında, hiçbir zaman uyuşturucu satmadığını, yatalak dedesi ve hasta annesini sıkıntıya sokacak hiçbir kötü bir davranışının olmadığını öne sürdü.Diğer sanıklar da haklarındaki suçlamaları kabul etmediklerini belirterek beraatlerini talep etti. Mahkeme heyeti, Y.V ve S.V'ye "uyuşturucu madde ticareti yapmak veya sağlamak" suçundan 12 yıl 6'şar ay hapis ve bin 500'er lira adli para cezası verdi. İ.A. ve A.D. ise beraat etti. Polis ekiplerinin, 28 Eylül 2016'da uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonunda Y.V. ve A.D. 10 gram bonzai ile yakalanmıştı. Olayla ilgili S.V. ve İ.A. da gözaltına alınmıştı.
Kayseri'de "uyuşturucu madde ticareti yapmak veya sağlamak" suçundan yargılanan 4 sanıktan ikisine, 12 yıl 6'şar ay hapis ve bin 500'er lira adli para cezası verildi

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de "uyuşturucu madde ticareti yapmak veya sağlamak" suçundan yargılanan 4 sanıktan ikisi, 12 yıl 6'şar ay hapis ve bin 500'er lira adli para cezasına çarptırıldı.

Kayseri 1. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, tutuklu sanıklar Y.V, S.V, başka suçtan hükümlü İ.A. ile tutuksuz sanık A.D. ve avukatları katıldı.

Sanık S.V, savunmasında, hiçbir zaman uyuşturucu satmadığını, yatalak dedesi ve hasta annesini sıkıntıya sokacak hiçbir kötü bir davranışının olmadığını öne sürdü.

Diğer sanıklar da haklarındaki suçlamaları kabul etmediklerini belirterek beraatlerini talep etti.

Mahkeme heyeti, Y.V ve S.V'ye "uyuşturucu madde ticareti yapmak veya sağlamak" suçundan 12 yıl 6'şar ay hapis ve bin 500'er lira adli para cezası verdi. İ.A. ve A.D. ise beraat etti.

Polis ekiplerinin, 28 Eylül 2016'da uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonunda Y.V. ve A.D. 10 gram bonzai ile yakalanmıştı. Olayla ilgili S.V. ve İ.A. da gözaltına alınmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.