pendik escort bayan
ak

Kadın Girişimci Yönetici Okulu, Konya Mezunlarını Verdi

Spor 20.10.2017 - 16:13, Güncelleme: 20.10.2017 - 16:13
 

Kadın Girişimci Yönetici Okulu, Konya Mezunlarını Verdi

Garanti Bankası KOBİ Bankacılığı Pazarlama Koordinatörü Esra Kıvrak:- "Türkiye'nin ekonomik hedeflerine ulaşması ve toplumsal refahın artması için kadının iş gücüne ve ekonomiye katılımının desteklenmesi gerektiğine inanıyoruz"

İSTANBUL (AA) - Garanti Bankası ve Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi'nin (BÜYEM) Konya Ticaret Odası (KTO) iş birliğiyle düzenlediği Kadın Girişimci Yönetici Okulu mezunları sertifikalarını aldı.Garanti'nin açıklamasına göre, KTO'da gerçekleştirilen ve yaklaşık 1 ay süren eğitimlerde, kadın girişimcilerin, işletmelerinin sürdürülebilirliği için ihtiyaç duyduğu bilgi birikimini ve vizyonu geliştirmek hedeflendi. Eğitimi başarıyla tamamlayan kadın girişimcilere sertifikaları törenle verildi. Törende konuşan Garanti Bankası KOBİ Bankacılığı Pazarlama Koordinatörü Esra Kıvrak, Türkiye'nin ekonomik hedeflerine ulaşması ve toplumsal refahın artması için kadının iş gücüne ve ekonomiye katılımının desteklenmesi gerektiğine inandıklarını vurguladı.Bu farkındalıkla çalıştıklarını aktaran Kıvrak, 2012'de başladıkları proje kapsamında il il gezerek girişimci kadınlara sürdürülebilir şirket yönetimi üzerine ücretsiz eğitim verdiklerini kaydeden Kıvrak, "Bugüne kadar 2 binden fazla kişiye ulaştığımız projenin 20. durağı olan Konya eğitimlerinin kadın girişimciler açısından önemli faydalar sağlayacağına, öğrendiklerinin hem iş hayatında hem de çevresinde fark yaratacağına inanıyoruz." ifadelerini kullandı.BÜYEM Merkez Müdürü Tamer Atabarut, proje kapsamındaki eğitimlerle, küçük ve orta ölçekli işletmelerin kurucu ortaklarının yanı sıra yönetiminde çalışan ikinci ve üçüncü kuşak kadın girişimcilere de ulaşmayı hedeflediklerini bildirdi.TOBB Konya Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Hatice Mendi, önceliklerinin şehrin ekonomisine katkıda bulunan ve çabalayan iş kadınlarını desteklemek olduğunu belirterek, eğitimlerin verilmesine katkıda bulunanlara teşekkür etti.
Garanti Bankası KOBİ Bankacılığı Pazarlama Koordinatörü Esra Kıvrak:- "Türkiye'nin ekonomik hedeflerine ulaşması ve toplumsal refahın artması için kadının iş gücüne ve ekonomiye katılımının desteklenmesi gerektiğine inanıyoruz"

İSTANBUL (AA) - Garanti Bankası ve Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi'nin (BÜYEM) Konya Ticaret Odası (KTO) iş birliğiyle düzenlediği Kadın Girişimci Yönetici Okulu mezunları sertifikalarını aldı.

Garanti'nin açıklamasına göre, KTO'da gerçekleştirilen ve yaklaşık 1 ay süren eğitimlerde, kadın girişimcilerin, işletmelerinin sürdürülebilirliği için ihtiyaç duyduğu bilgi birikimini ve vizyonu geliştirmek hedeflendi. Eğitimi başarıyla tamamlayan kadın girişimcilere sertifikaları törenle verildi.

Törende konuşan Garanti Bankası KOBİ Bankacılığı Pazarlama Koordinatörü Esra Kıvrak, Türkiye'nin ekonomik hedeflerine ulaşması ve toplumsal refahın artması için kadının iş gücüne ve ekonomiye katılımının desteklenmesi gerektiğine inandıklarını vurguladı.

Bu farkındalıkla çalıştıklarını aktaran Kıvrak, 2012'de başladıkları proje kapsamında il il gezerek girişimci kadınlara sürdürülebilir şirket yönetimi üzerine ücretsiz eğitim verdiklerini kaydeden Kıvrak, "Bugüne kadar 2 binden fazla kişiye ulaştığımız projenin 20. durağı olan Konya eğitimlerinin kadın girişimciler açısından önemli faydalar sağlayacağına, öğrendiklerinin hem iş hayatında hem de çevresinde fark yaratacağına inanıyoruz." ifadelerini kullandı.

BÜYEM Merkez Müdürü Tamer Atabarut, proje kapsamındaki eğitimlerle, küçük ve orta ölçekli işletmelerin kurucu ortaklarının yanı sıra yönetiminde çalışan ikinci ve üçüncü kuşak kadın girişimcilere de ulaşmayı hedeflediklerini bildirdi.

TOBB Konya Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Hatice Mendi, önceliklerinin şehrin ekonomisine katkıda bulunan ve çabalayan iş kadınlarını desteklemek olduğunu belirterek, eğitimlerin verilmesine katkıda bulunanlara teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.