pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Yalıhüyük'te Asfaltlama Çalışmaları

20.10.2017 - 16:08, Güncelleme: 20.10.2017 - 16:08
 

Yalıhüyük'te Asfaltlama Çalışmaları

KONYA (AA) - Yalıhüyük ilçesinde bulunan Sahil Caddesi'ndeki sıcak asfaltlama çalışmalarında sona gelindiği bildirildi.Yalıhüyük Belediye Başkanı...

KONYA (AA) - Yalıhüyük ilçesinde bulunan Sahil Caddesi'ndeki sıcak asfaltlama çalışmalarında sona gelindiği bildirildi.Yalıhüyük Belediye Başkanı Hasan Koçer, gazetecilere yaptığı açıklamada, caddede sıcak asfalt çalışmalarına başlandığını ve 1 buçuk kilometrelik yolun kaplamasının gerçekleştirildiğini söyledi.Amaçlarının alt yapıyı sağlam şekilde tamamlamak olduğunu dile getiren Başkan Koçer, şöyle konuştu:"Bugün itibari ile prestij yolumuzun sıcak asfaltla kaplama işini tamamlıyoruz. Daha öncede yol kenarı bordür çalışmaları tamamlanmıştı. Asfalt çalışmalarımızın ardından peyzaj çalışmalarını da tamamlayarak caddemizi tamamlamış olacağız. Çayır Yolu Caddesi'nde 600 metre, Menderes Caddesi'nde 600 metre olmak üzere toplamda 3 bin metre yolu sıcak asfatla kaplamış oluyoruz. İlçemiz hak ettiği hizmetleri layıkı ile alıyor."
KONYA (AA) - Yalıhüyük ilçesinde bulunan Sahil Caddesi'ndeki sıcak asfaltlama çalışmalarında sona gelindiği bildirildi.Yalıhüyük Belediye Başkanı...

KONYA (AA) - Yalıhüyük ilçesinde bulunan Sahil Caddesi'ndeki sıcak asfaltlama çalışmalarında sona gelindiği bildirildi.

Yalıhüyük Belediye Başkanı Hasan Koçer, gazetecilere yaptığı açıklamada, caddede sıcak asfalt çalışmalarına başlandığını ve 1 buçuk kilometrelik yolun kaplamasının gerçekleştirildiğini söyledi.

Amaçlarının alt yapıyı sağlam şekilde tamamlamak olduğunu dile getiren Başkan Koçer, şöyle konuştu:

"Bugün itibari ile prestij yolumuzun sıcak asfaltla kaplama işini tamamlıyoruz. Daha öncede yol kenarı bordür çalışmaları tamamlanmıştı. Asfalt çalışmalarımızın ardından peyzaj çalışmalarını da tamamlayarak caddemizi tamamlamış olacağız. Çayır Yolu Caddesi'nde 600 metre, Menderes Caddesi'nde 600 metre olmak üzere toplamda 3 bin metre yolu sıcak asfatla kaplamış oluyoruz. İlçemiz hak ettiği hizmetleri layıkı ile alıyor."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.