pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

İstanbul'daki Terör Saldırısına Tepkiler

14.12.2016 - 13:38, Güncelleme: 14.12.2016 - 13:38
 

İstanbul'daki Terör Saldırısına Tepkiler

ANKARA (AA) - Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, İstanbul'daki terör saldırısı nedeniyle İlçe Emniyet Müdürlüğüne taziye ziyaretinde bulundu....

ANKARA (AA) - Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, İstanbul'daki terör saldırısı nedeniyle İlçe Emniyet Müdürlüğüne taziye ziyaretinde bulundu. Başkan Ertürk, burada yaptığı konuşmada, Beşiktaş’taki hain saldırıyı lanetleyerek, şehit olanlara Allah’tan rahmet, yaralananlara da acil şifalar diledi."Türk polisi bizim baş tacımızdır." diyen Ertürk, şunları söyledi:"Aynı şekilde askerimiz, jandarmamız, korucularımız ve tüm güvenlik görevlilerimiz de bizlerin başının tacıdır. Onlara yapılan bu hain ve acımasız saldırıyı tekrar lanetliyoruz. Kahramankazan olarak, her zaman polisimizin ve diğer güvenlik görevlilerimizin yanındayız. Onlar, bizim güvenliğimiz için bizlerin içinden çıkan yiğit ve fedakâr insanlardır. Onları çok seviyoruz ve Allah’ımızdan onları korumalarını niyaz ediyoruz. Allah hepsinden razı olsun. Mekânları cennet olsun." Emniyet Müdürü Oğuzhan Yücel ise, ziyaretlerinden dolayı Başkan Ertürk ve beraberindekilere teşekkür ederek, "Bu saldırı her ne kadar polisimize yapılmış bir saldır gibi görünse de aslında devletimize, milletimize karşı yapılmıştır. Bu nazik ziyaretiniz bizleri çok duygulandırdı. Yalnız olmadığımızı biliyoruz, çok teşekkür ederiz." diye konuştu. Yücel, Kahramankazan’da 81 ilden insanın yaşamasına karşın, adli olayların en az rastlandığı ilçe olduğunu ve bunun sağlanmasında Ertürk’ün büyük katkılarının olduğunu sözlerine ekledi.Ertürk’e, belediye meclis üyeleri ve AK Parti Kahramankazan İlçe Teşkilatı üyeleri eşlik etti.
ANKARA (AA) - Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, İstanbul'daki terör saldırısı nedeniyle İlçe Emniyet Müdürlüğüne taziye ziyaretinde bulundu....

ANKARA (AA) - Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, İstanbul'daki terör saldırısı nedeniyle İlçe Emniyet Müdürlüğüne taziye ziyaretinde bulundu.

Başkan Ertürk, burada yaptığı konuşmada, Beşiktaş’taki hain saldırıyı lanetleyerek, şehit olanlara Allah’tan rahmet, yaralananlara da acil şifalar diledi.

"Türk polisi bizim baş tacımızdır." diyen Ertürk, şunları söyledi:

"Aynı şekilde askerimiz, jandarmamız, korucularımız ve tüm güvenlik görevlilerimiz de bizlerin başının tacıdır. Onlara yapılan bu hain ve acımasız saldırıyı tekrar lanetliyoruz. Kahramankazan olarak, her zaman polisimizin ve diğer güvenlik görevlilerimizin yanındayız. Onlar, bizim güvenliğimiz için bizlerin içinden çıkan yiğit ve fedakâr insanlardır. Onları çok seviyoruz ve Allah’ımızdan onları korumalarını niyaz ediyoruz. Allah hepsinden razı olsun. Mekânları cennet olsun."

Emniyet Müdürü Oğuzhan Yücel ise, ziyaretlerinden dolayı Başkan Ertürk ve beraberindekilere teşekkür ederek, "Bu saldırı her ne kadar polisimize yapılmış bir saldır gibi görünse de aslında devletimize, milletimize karşı yapılmıştır. Bu nazik ziyaretiniz bizleri çok duygulandırdı. Yalnız olmadığımızı biliyoruz, çok teşekkür ederiz." diye konuştu.

Yücel, Kahramankazan’da 81 ilden insanın yaşamasına karşın, adli olayların en az rastlandığı ilçe olduğunu ve bunun sağlanmasında Ertürk’ün büyük katkılarının olduğunu sözlerine ekledi.

Ertürk’e, belediye meclis üyeleri ve AK Parti Kahramankazan İlçe Teşkilatı üyeleri eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.