pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Üniversite Öğrencilerine Eğitim Yardımı Yapılacak

14.12.2016 - 13:38, Güncelleme: 14.12.2016 - 13:38
 

Üniversite Öğrencilerine Eğitim Yardımı Yapılacak

SİVAS (AA) - Türkiye Diyanet Vakfı Doğanşar Şubesi'nce, 56 üniversite öğrencisine eğitim yardımı yapılacak.Türkiye Diyanet Vakfı Doğanşar Şubesi...

SİVAS (AA) - Türkiye Diyanet Vakfı Doğanşar Şubesi'nce, 56 üniversite öğrencisine eğitim yardımı yapılacak.Türkiye Diyanet Vakfı Doğanşar Şubesi Mütevelli Heyeti, 2016 yılının son toplantısını İlçe Müftüsü ve Türkiye Diyanet Vakfı Doğanşar Şubesi Başkanı Recep Eren başkanlığında gerçekleştirdi. Toplantıda, Türkiye Diyanet Vakfı Doğanşar Şubesine, eğitim yardımı için müracaat eden ilçe merkez ve köylerinde kayıtları bulunan 56 ön lisans ve lisans öğrencisinin her birine 300 lira eğitim yardımı yapılmasına karar verildi. Eren, yaptığı açıklamada, geleceğin teminatı gençlerin eğitimlerine katkıda bulunmanın gururunu yaşadıklarını söyledi.
SİVAS (AA) - Türkiye Diyanet Vakfı Doğanşar Şubesi'nce, 56 üniversite öğrencisine eğitim yardımı yapılacak.Türkiye Diyanet Vakfı Doğanşar Şubesi...

SİVAS (AA) - Türkiye Diyanet Vakfı Doğanşar Şubesi'nce, 56 üniversite öğrencisine eğitim yardımı yapılacak.

Türkiye Diyanet Vakfı Doğanşar Şubesi Mütevelli Heyeti, 2016 yılının son toplantısını İlçe Müftüsü ve Türkiye Diyanet Vakfı Doğanşar Şubesi Başkanı Recep Eren başkanlığında gerçekleştirdi.

Toplantıda, Türkiye Diyanet Vakfı Doğanşar Şubesine, eğitim yardımı için müracaat eden ilçe merkez ve köylerinde kayıtları bulunan 56 ön lisans ve lisans öğrencisinin her birine 300 lira eğitim yardımı yapılmasına karar verildi.

Eren, yaptığı açıklamada, geleceğin teminatı gençlerin eğitimlerine katkıda bulunmanın gururunu yaşadıklarını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.