pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Hafik'te 75. Yıl Parkı Düzenleniyor

20.11.2017 - 12:43, Güncelleme: 20.11.2017 - 12:43
 

Hafik'te 75. Yıl Parkı Düzenleniyor

SİVAS (AA) - Sivas'ın Hafik ilçesinde 75. Yıl Parkı'nda düzenleme çalışması başlatıldı.Belediye Başkanı Mitat İlhan, yaptığı açıklamada, 75....

SİVAS (AA) - Sivas'ın Hafik ilçesinde 75. Yıl Parkı'nda düzenleme çalışması başlatıldı.Belediye Başkanı Mitat İlhan, yaptığı açıklamada, 75. Yıl Parkı'nın daha kullanışlı ve güzel bir görünüm kazanması için yeniden düzenleneceğini belirtti. Parkta bu amaçla düzenleme çalışması başlattıklarını ifade eden İlhan, "Eski belediye binamızın arkasında bulunan 75. Yıl Parkımızı düzenleme çalışmalarına başladık. Parkın içinde bir kütük ev ve üç kameriye yer alacak. İki katlı yapılacak olan kütük evin üst katı bayanlara yönelik olarak dizayn edilecek." dedi.
SİVAS (AA) - Sivas'ın Hafik ilçesinde 75. Yıl Parkı'nda düzenleme çalışması başlatıldı.Belediye Başkanı Mitat İlhan, yaptığı açıklamada, 75....

SİVAS (AA) - Sivas'ın Hafik ilçesinde 75. Yıl Parkı'nda düzenleme çalışması başlatıldı.

Belediye Başkanı Mitat İlhan, yaptığı açıklamada, 75. Yıl Parkı'nın daha kullanışlı ve güzel bir görünüm kazanması için yeniden düzenleneceğini belirtti.

Parkta bu amaçla düzenleme çalışması başlattıklarını ifade eden İlhan, "Eski belediye binamızın arkasında bulunan 75. Yıl Parkımızı düzenleme çalışmalarına başladık. Parkın içinde bir kütük ev ve üç kameriye yer alacak. İki katlı yapılacak olan kütük evin üst katı bayanlara yönelik olarak dizayn edilecek." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.