pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Tartıştığı Karısını Bıçakla Yaraladı

20.11.2017 - 12:38, Güncelleme: 20.11.2017 - 12:38
 

Tartıştığı Karısını Bıçakla Yaraladı

KONYA (AA) - Konya'da tartıştığı karısını yüzünden bıçakla yaralayan kişi gözaltına alındı. İddiaya göre, Merkez Meram ilçesi Turgut Reis Mahallesi'nde...

KONYA (AA) - Konya'da tartıştığı karısını yüzünden bıçakla yaralayan kişi gözaltına alındı. İddiaya göre, Merkez Meram ilçesi Turgut Reis Mahallesi'nde yaşayan R.T. (30) ve Musa T. (35) çifti arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Musa T, eşi R.T'yi yüzünden bıçakla yaraladı. Komşuların ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, R.T'yi Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı. R.T'nin hayati tehlikesinin bulunmadığı, yüzünün her iki yanında derin çizikler olduğu öğrenildi. Olay yerinden kaçan ve bir süre sonra Fatih Polis Merkezine teslim olan şüpheli Musa T, aynı hastanede sağlık kontrolünden geçirildi.
KONYA (AA) - Konya'da tartıştığı karısını yüzünden bıçakla yaralayan kişi gözaltına alındı. İddiaya göre, Merkez Meram ilçesi Turgut Reis Mahallesi'nde...

KONYA (AA) - Konya'da tartıştığı karısını yüzünden bıçakla yaralayan kişi gözaltına alındı.

İddiaya göre, Merkez Meram ilçesi Turgut Reis Mahallesi'nde yaşayan R.T. (30) ve Musa T. (35) çifti arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Musa T, eşi R.T'yi yüzünden bıçakla yaraladı.

Komşuların ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, R.T'yi Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı.

R.T'nin hayati tehlikesinin bulunmadığı, yüzünün her iki yanında derin çizikler olduğu öğrenildi.

Olay yerinden kaçan ve bir süre sonra Fatih Polis Merkezine teslim olan şüpheli Musa T, aynı hastanede sağlık kontrolünden geçirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.