pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Yurt dışı borçlanması yaparak aylık bağlatacaklara kolaylık

Ekonomi (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.04.2024 - 11:03, Güncelleme: 19.04.2024 - 10:48
 

Yurt dışı borçlanması yaparak aylık bağlatacaklara kolaylık

Yurt dışı borçlanması yaparak aylık bağlatacaklara kolaylık

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "Müracaatta bulunan vatandaşlarımız ’Gelir/Aylık/Ödenek Talep Belgesine’ ek olarak sunulması gereken ’3201 Sayılı Kanuna Göre Aylık Talebinde Bulunanlara Mahsus Beyan ve Taahhüt Belgesini’ artık e-Devlet üzerinden verebilecek" dedi.Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, yurt dışı borçlanması yaparak aylık bağlanması müracaatında bulunan sigortalıların işlemlerinin kolaylaştırılabilmesi için e-Devlet üzerinden yeni bir işlem başlattıklarını bildirdi.Bakan Işıkhan, "Müracaatta bulunan vatandaşlarımız ’Gelir/Aylık/Ödenek Talep Belgesine’ ek olarak sunulması gereken ’3201 Sayılı Kanuna Göre Aylık Talebinde Bulunanlara Mahsus Beyan ve Taahhüt Belgesini’ artık e-Devlet üzerinden verebilecek" ifadelerini kullandı.Vatandaşlar daha ayrıntılı bilgiyi "https://www.turkiye.gov.tr/sgk-tahsis-talep-taahhut-beyan" adresinden ulaşabilecek.
Yurt dışı borçlanması yaparak aylık bağlatacaklara kolaylık
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "Müracaatta bulunan vatandaşlarımız ’Gelir/Aylık/Ödenek Talep Belgesine’ ek olarak sunulması gereken ’3201 Sayılı Kanuna Göre Aylık Talebinde Bulunanlara Mahsus Beyan ve Taahhüt Belgesini’ artık e-Devlet üzerinden verebilecek" dedi.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, yurt dışı borçlanması yaparak aylık bağlanması müracaatında bulunan sigortalıların işlemlerinin kolaylaştırılabilmesi için e-Devlet üzerinden yeni bir işlem başlattıklarını bildirdi.
Bakan Işıkhan, "Müracaatta bulunan vatandaşlarımız ’Gelir/Aylık/Ödenek Talep Belgesine’ ek olarak sunulması gereken ’3201 Sayılı Kanuna Göre Aylık Talebinde Bulunanlara Mahsus Beyan ve Taahhüt Belgesini’ artık e-Devlet üzerinden verebilecek" ifadelerini kullandı.
Vatandaşlar daha ayrıntılı bilgiyi "https://www.turkiye.gov.tr/sgk-tahsis-talep-taahhut-beyan" adresinden ulaşabilecek.

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.