pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Yunus Efendi İlkokulu renklendi

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.03.2024 - 11:36, Güncelleme: 28.03.2024 - 11:14
 

Yunus Efendi İlkokulu renklendi

Yunus Efendi İlkokulu renklendi

DÜZCE(İHA) – Düzce Gençlik ve Spor Müdürlüğüne bağlı gönüllü gençler küçük kardeşlerinin daha canlı ve enerjik dolu renklerle dolu bir ortamda öğrenim görmesi için kolları sıvadı.Yunus Efendi İlkokulu öğrencileri, canlı ve enerjik renklerle dolu bir ortamda öğrenim görecek. Çocukların geleceği için kolları sıvaşan Gençlik Merkezi tasarım ekibi ve Genç Hemşireler topluluğu Yunus Efendi İlkokulu’nu renklendirdi. Okulun duvarlarına çizilen ve yapılan boyamalar öğrencilerinde büyük dikkatini çekiyor. Gençler ise “Birlikte daha güzel bir gelecek için çalışmaya devam ediyoruz” dediler.
Yunus Efendi İlkokulu renklendi
DÜZCE(İHA) – Düzce Gençlik ve Spor Müdürlüğüne bağlı gönüllü gençler küçük kardeşlerinin daha canlı ve enerjik dolu renklerle dolu bir ortamda öğrenim görmesi için kolları sıvadı.
Yunus Efendi İlkokulu öğrencileri, canlı ve enerjik renklerle dolu bir ortamda öğrenim görecek. Çocukların geleceği için kolları sıvaşan Gençlik Merkezi tasarım ekibi ve Genç Hemşireler topluluğu Yunus Efendi İlkokulu’nu renklendirdi. Okulun duvarlarına çizilen ve yapılan boyamalar öğrencilerinde büyük dikkatini çekiyor. Gençler ise “Birlikte daha güzel bir gelecek için çalışmaya devam ediyoruz” dediler.

Düzce HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.