pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Yangın söndürme dronu havada parçalanıp yere çakıldı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.04.2024 - 17:02, Güncelleme: 25.04.2024 - 16:38
 

Yangın söndürme dronu havada parçalanıp yere çakıldı

Yangın söndürme dronu havada parçalanıp yere çakıldı

Osmaniye’de sanayi fuarında tanıtım amacıyla uçurulan yangın söndürme dronu düştü.Osmaniye 1. Sanayi ve Ticaret Fuarı’na katılan bir firma tanıtım amacıyla uçurduğu yangın söndürme dronu, kontrolden çıkarak havada pervaneleri parçalandı yere ve yere çakıldı. Yaralananın olmadığı olay, cep telefonu kamerasınca görüntülendi. Görüntülerde tanıtım amaçlı uçurulan dronun kontrolden çıkarak yere çakıldığı görüldü.
Yangın söndürme dronu havada parçalanıp yere çakıldı
Osmaniye’de sanayi fuarında tanıtım amacıyla uçurulan yangın söndürme dronu düştü.
Osmaniye 1. Sanayi ve Ticaret Fuarı’na katılan bir firma tanıtım amacıyla uçurduğu yangın söndürme dronu, kontrolden çıkarak havada pervaneleri parçalandı yere ve yere çakıldı. Yaralananın olmadığı olay, cep telefonu kamerasınca görüntülendi. Görüntülerde tanıtım amaçlı uçurulan dronun kontrolden çıkarak yere çakıldığı görüldü.

Osmaniye HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.