pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Yağan yağmura esnaftan brandalı çözüm

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.04.2024 - 11:01, Güncelleme: 20.04.2024 - 10:38
 

Yağan yağmura esnaftan brandalı çözüm

Yağan yağmura esnaftan brandalı çözüm

Eskişehir’de sabah saatlerinde etkisini gösteren sağanak yağış, hazırlıksız yakalanan esnafa zor anlar yaşattı.Sabah saatlerinden itibaren kent genelinde etkinli olan şiddetli yağmur, hayatı olumsuz etkiledi. Günün ilk saatlerinden itibaren etkili olan yağmur, kent merkezinde hizmet veren esnafa zor anlar yaşattı. Yağan yağmurdan ürünlerini korumak isteyen esnaf, çözümü ürünlerinin üstüne branda örtmekte buldu.
Yağan yağmura esnaftan brandalı çözüm
Eskişehir’de sabah saatlerinde etkisini gösteren sağanak yağış, hazırlıksız yakalanan esnafa zor anlar yaşattı.
Sabah saatlerinden itibaren kent genelinde etkinli olan şiddetli yağmur, hayatı olumsuz etkiledi. Günün ilk saatlerinden itibaren etkili olan yağmur, kent merkezinde hizmet veren esnafa zor anlar yaşattı. Yağan yağmurdan ürünlerini korumak isteyen esnaf, çözümü ürünlerinin üstüne branda örtmekte buldu.

Eskişehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.