pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Valilik bahçesindeki Erguvan da fırtınaya yenik düştü

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.04.2024 - 14:01, Güncelleme: 20.04.2024 - 13:53
 

Valilik bahçesindeki Erguvan da fırtınaya yenik düştü

Valilik bahçesindeki Erguvan da fırtınaya yenik düştü

Muğla Valiliği giriş kapısının hemen yanında yıllardır Valiliğe gelenleri karşılayan ve Nisan ayında renk şöleni yaşatan Erguvan ağacının çiçek açmış dallarının bir bölümü fırtına sonrası kırıldı.Nisan ve Mayıs aylarında Muğla Valiliğine gelen vatandaşlar tarafından hatıra fotoğraflarının çekildiği pembe ve kırımızı renkteki çiçekleri ile büyüleyici bir güzelliğe bürünen Erguvan ağcının gövdesinden büyük bir dal şiddetli fırtına sonrası koptu.
Valilik bahçesindeki Erguvan da fırtınaya yenik düştü
Muğla Valiliği giriş kapısının hemen yanında yıllardır Valiliğe gelenleri karşılayan ve Nisan ayında renk şöleni yaşatan Erguvan ağacının çiçek açmış dallarının bir bölümü fırtına sonrası kırıldı.
Nisan ve Mayıs aylarında Muğla Valiliğine gelen vatandaşlar tarafından hatıra fotoğraflarının çekildiği pembe ve kırımızı renkteki çiçekleri ile büyüleyici bir güzelliğe bürünen Erguvan ağcının gövdesinden büyük bir dal şiddetli fırtına sonrası koptu.

Muğla HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.