pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Vali Çelik Milli Boksörü ödüllendirdi

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.04.2024 - 12:31, Güncelleme: 19.04.2024 - 12:21
 

Vali Çelik Milli Boksörü ödüllendirdi

Vali Çelik Milli Boksörü ödüllendirdi

Niğde Valisi Cahit Çelik, Avrupa Boks Şampiyonası’nda Avrupa 2.’si olan Niğdeli milli boksör Emine Kılınç’ı makamında kabul ederek ödüllendirdi.Vali Çelik; Hırvatistan’da düzenlenen Gençler Avrupa Boks Şampiyonası’nda 50 kg’da Avrupa 2.’si olan milli sporcu Emine Kılınç’ı tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Gençlik ve Spor İl Müdürü İlker Ötgünlü, Boks Niğde İl Temsilcisi Mustafa Kızıltan, antrenörü Abdurrahman Özben’in de eşlik ettiği ziyarette Vali Çelik başarılı sporcu ve antrenörünün başarılarının devamını diledi.Niğde Valiliği ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada; “Hırvatistan’da Avrupa’nın en iyilerine meydan okuyarak Gençler Avrupa Boks Şampiyonası’nda 50 kiloda Avrupa 2’ncisi olan milli gururumuz Emine Kılınç’ı makamında kabul eden Niğde Valimiz Cahit Çelik, sporcumuzu tebrik ederek, başarılarının devamını diledi" ifadelerine yer verdi.
Vali Çelik Milli Boksörü ödüllendirdi
Niğde Valisi Cahit Çelik, Avrupa Boks Şampiyonası’nda Avrupa 2.’si olan Niğdeli milli boksör Emine Kılınç’ı makamında kabul ederek ödüllendirdi.
Vali Çelik; Hırvatistan’da düzenlenen Gençler Avrupa Boks Şampiyonası’nda 50 kg’da Avrupa 2.’si olan milli sporcu Emine Kılınç’ı tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Gençlik ve Spor İl Müdürü İlker Ötgünlü, Boks Niğde İl Temsilcisi Mustafa Kızıltan, antrenörü Abdurrahman Özben’in de eşlik ettiği ziyarette Vali Çelik başarılı sporcu ve antrenörünün başarılarının devamını diledi.
Niğde Valiliği ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada; “Hırvatistan’da Avrupa’nın en iyilerine meydan okuyarak Gençler Avrupa Boks Şampiyonası’nda 50 kiloda Avrupa 2’ncisi olan milli gururumuz Emine Kılınç’ı makamında kabul eden Niğde Valimiz Cahit Çelik, sporcumuzu tebrik ederek, başarılarının devamını diledi" ifadelerine yer verdi.

Niğde HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.