pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Vali Aydoğdu, Tercan’ın sorunlarını muhtarlardan dinledi

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.04.2024 - 10:05, Güncelleme: 19.04.2024 - 09:30
 

Vali Aydoğdu, Tercan’ın sorunlarını muhtarlardan dinledi

Vali Aydoğdu, Tercan’ın sorunlarını muhtarlardan dinledi

Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, Tercan ilçesinde muhtarlarla bir araya geldi.Vali Aydoğdu, Erzincan’ın Tercan ilçesine bağlı köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek istişarelerde bulundu.Muhtarların talep ve sorunlarını dinleyen, ilgili birim amirlerine, sorun ve taleplerin çözümlenmesi için gerekli talimatları veren Vali Hamza Aydoğdu, "Muhtarlarımızla birlikte el ele vererek, var olan sorunların en kısa zamanda çözümü ve vatandaşımıza en güzel hizmeti sunmanın gayreti içerisinde olacağız." dedi.
Vali Aydoğdu, Tercan’ın sorunlarını muhtarlardan dinledi
Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, Tercan ilçesinde muhtarlarla bir araya geldi.
Vali Aydoğdu, Erzincan’ın Tercan ilçesine bağlı köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek istişarelerde bulundu.
Muhtarların talep ve sorunlarını dinleyen, ilgili birim amirlerine, sorun ve taleplerin çözümlenmesi için gerekli talimatları veren Vali Hamza Aydoğdu, "Muhtarlarımızla birlikte el ele vererek, var olan sorunların en kısa zamanda çözümü ve vatandaşımıza en güzel hizmeti sunmanın gayreti içerisinde olacağız." dedi.

Erzincan HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.