pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Uyuşturucu ile yakalanan şahıs tutuklandı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.03.2024 - 17:36, Güncelleme: 28.03.2024 - 17:09
 

Uyuşturucu ile yakalanan şahıs tutuklandı

Uyuşturucu ile yakalanan şahıs tutuklandı

Karabük’te uyuşturucu ile yakalanan şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ekipleri uyuşturucu veya uyarıcı madde temin ve ticaretinin önlenmesi faaliyetleri çerçevesinde saha çalışmalarına devam ediyor.İl merkezinde şüphe üzerine durdurulan O.A.’nın üst aramasında daralı ağırlığı 43,37 gram macun halinde esrar ele geçirildi.Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Uyuşturucu ile yakalanan şahıs tutuklandı
Karabük’te uyuşturucu ile yakalanan şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ekipleri uyuşturucu veya uyarıcı madde temin ve ticaretinin önlenmesi faaliyetleri çerçevesinde saha çalışmalarına devam ediyor.
İl merkezinde şüphe üzerine durdurulan O.A.’nın üst aramasında daralı ağırlığı 43,37 gram macun halinde esrar ele geçirildi.
Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Karabük HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.