pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Umre ödüllü gençlik bilgi yarışması sonuçları açıklandı

Eğitim (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.04.2024 - 02:00, Güncelleme: 24.04.2024 - 01:37
 

Umre ödüllü gençlik bilgi yarışması sonuçları açıklandı

Umre ödüllü gençlik bilgi yarışması sonuçları açıklandı

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen ’Umre Ödüllü Gençlik Bilgi Yarışması’ sonuçları açıklandı.Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından geleneksel hale getirilen lise ve üniversite öğrencilerine yönelik bilgi yarışması düzenlenmişti.İl ve ilçe müftülükleri koordinesinde yurt genelinde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen yarışma sınavının sonuçlarına göre Bayburt’ta lise düzeyinde Bayburt Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Emine Esra Yeşil, üniversite düzeyinde ise Bayburt Üniversitesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği Bölümü öğrencisi Esra Arslan İlde birinci olarak Umre ödülü kazandı.Yarışmada dereceye giren öğrencilerin isimleri ise şu şekilde:Lise düzeyinde:1. Emine Esra Yeşil - (Arpalı Zakire Hanım Kız Kur’an Kursu Hafızı ) Bayburt Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi2. Melek Betül Alagöz - Bayburt Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi3. Pınar Üner - Rekabet Kurumu Kız Anadolu Lisesi4. Mehmet Akif Memiş - Bayburt Millî İrade Anadolu Lisesi5. Merve Kardeş - Bayburt Millî İrade Anadolu LisesiÜniversite düzeyinde:1. Esra Arslan - Bayburt Üniversitesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği2. Merve Argun - Bayburt İlahiyat Fakültesi3. Dilara Han - Bayburt İlahiyat Fakültesi4. Yavuz İhsan Selim Zehir - Bayburt İlahiyat Fakültesi5. Ömer Faruk Urhan - Bayburt İlahiyat FakültesiÖğrenciler yarışma sonuçlarını yarisma.diyanet.gov.tr adresinden öğrenebilecekler.
Umre ödüllü gençlik bilgi yarışması sonuçları açıklandı
Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen ’Umre Ödüllü Gençlik Bilgi Yarışması’ sonuçları açıklandı.
Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından geleneksel hale getirilen lise ve üniversite öğrencilerine yönelik bilgi yarışması düzenlenmişti.
İl ve ilçe müftülükleri koordinesinde yurt genelinde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen yarışma sınavının sonuçlarına göre Bayburt’ta lise düzeyinde Bayburt Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Emine Esra Yeşil, üniversite düzeyinde ise Bayburt Üniversitesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği Bölümü öğrencisi Esra Arslan İlde birinci olarak Umre ödülü kazandı.
Yarışmada dereceye giren öğrencilerin isimleri ise şu şekilde:
Lise düzeyinde:
1. Emine Esra Yeşil - (Arpalı Zakire Hanım Kız Kur’an Kursu Hafızı ) Bayburt Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi
2. Melek Betül Alagöz - Bayburt Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi
3. Pınar Üner - Rekabet Kurumu Kız Anadolu Lisesi
4. Mehmet Akif Memiş - Bayburt Millî İrade Anadolu Lisesi
5. Merve Kardeş - Bayburt Millî İrade Anadolu Lisesi
Üniversite düzeyinde:
1. Esra Arslan - Bayburt Üniversitesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği
2. Merve Argun - Bayburt İlahiyat Fakültesi
3. Dilara Han - Bayburt İlahiyat Fakültesi
4. Yavuz İhsan Selim Zehir - Bayburt İlahiyat Fakültesi
5. Ömer Faruk Urhan - Bayburt İlahiyat Fakültesi
Öğrenciler yarışma sonuçlarını yarisma.diyanet.gov.tr adresinden öğrenebilecekler.

Bayburt HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.